kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hayvansal Üretim 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Hayvansal üretim 2019 taban puanları kaçtır, hayvansal üretim 2019 başarı sıralamaları kaç binlerde, 2019 hayvansal üretim başarı sıralamaları ve taban puanları hangi yöntem sonucu ortaya çıkmaktadır, 2018 yerleştirmelerine göre hayvansal üretim bölümü en düşük ve en yüksek kaç sıralama ve taban puan ile kapanmıştır gibi soruların cevaplarına ulaşmak için yazımıza bakabilirsiniz.

Yükseköğretim kurumları sınavı isimli üniversiteye giriş sınavından alınan puanlar sonrası yerleştirmeler yapılır ve bu yerleştirmelerde ortaya çıkan puanlar bir sonraki yılın YKS yerleştirme kılavuzunda taban puanları ve başarı sıralamaları olarak yer alır. Bu biçimde 2018 yerleştirmelerine göre ortaya çıkan ve 2019 YKS kılavuzuna konulacak olan hayvansal üretim 2019 taban puanları ve başarı sıralamaları tablomuza yazımızın devamında bulabilirsiniz.

HAYVANSAL ÜRETİM 2019 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Hayvansal üretim bölümüne bilinen en düşük puan ve sıralama ile 2018 yerleştirmeleri verilerine göre yerleşen bireyin puanı ve sıralaması kontenjanlar dolmadığı için bilinmemektedir.

HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE TÜR FAKÜLTE BÖLÜM BURS/DİL PUAN TÜR. SIRA TABAN PUAN
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİV. DEVLET ÜNİV. Celal Oruç Hayvansal Üretim Y.O. Hayvansal Üretim      SAY Dolmadı Dolmadı

*Listemizde yer alan hayvansal üretim bölümü puan ve sıralama verileri ÖSYM ve YÖK Atlas sistemlerinden alışmıştır. Yapılacak bir değişiklik olduğunda bu kurumların yapacağı duyurular esas olacaktır bu yüzden bu kurumlara ait resmi web sitelerini takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

Üniversite yerleştirmeleri, puanlar, üniversite sınavı, KPSS, meslek bilgileri, hayvansal üretim bölümünün veya üniversite bölümlerinin bilgileri gibi eğitim ve kariyer planı hakkındaki konular üzerine bilgi alabileceğiniz, sorularınızı sorabileceğiniz forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz. Forum sayfalarımız için:

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

2018 YKS yerleştirmeleri sonrasında ortaya çıkan sayısal verileri incelemek için:

► YKS 2018 YERLEŞTİRMELERİNDE ORTAYA ÇIKAN SAYISAL VERİLER

ÖSYM tarafından 2018 yerleştirmeleri sonrasında yayımlanan 4 yıllık bölümlerin taban puanlarına dair dosyayı incelemek için:

► 2018 YERLEŞTİRMELERİ SONUCU ORTAYA ÇIKAN 4 YILLIK TÜM BÖLÜMLERİN TABAN PUANLARI DOSYASI

YÖK Atlas tarafından 2018 yerleştirmeleri sonucunda yayımlanan 4 yıllık bölümlerin başarı sıralamalarına dair dosyayı incelemek için:

► 2018 YERLEŞTİRMELERİ SONUCU ORTAYA ÇIKAN 4 YILLIK TÜM BÖLÜMLERİN BAŞARI SIRALAMALARI DOSYASI

** Sıralama Listelerindeki Kısaltmalar

İnd.: İndirimli

İÖ: İkinci Öğretim

SAY: Sayısal

EA: Eşit Ağırlık

İNG: İngilizce

SÖZ: Sözel

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.