kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Jeofizik Mühendisliği 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

Jeofizik mühendisliği 2020 taban puanları kaçlardadır, Jeofizik mühendisliği 2020 başarı sıralamaları kaç bindedir, Jeofizik mühendisliği taban puanları 2020 nasıl ortaya çıkmaktadır, 2020 Jeofizik mühendisliği puanları en yüksek ve en küçük kaç taban puan ile kapatmıştır, Jeofizik mühendisliği sıralama sayıları 2020 belli oldu mu, Jeofizik mühendisliği sıralaması en düşük kaçtır?

JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ 2020 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Öncelikle Jeofizik mühendisliği başarı sıralamalarından bahsetmemiz gerekirse YÖK veya ÖSYM verileri açıklamadığı için Jeofizik mühendisliği sıralama sayılarına şu an ulaşamıyoruz çünkü başarı sıralamaları henüz açıklanmadı ve diğer platformlarda yer alan başarı sıralamaları bir önceki yıla aittir. Bu nedenle başarı sıralamaları açıklayan platformlara inanarak çalışmalarınıza yön vermemenizi öneririz.

2020 Jeofizik mühendisliği puanları değerlendirildiğinde de ortaya çıkan duruma genel olarak bakacak olursak en küçük taban puan ile yerleştirmenin 261,39592 puan ile olduğunu en büyük taban puan ile yerleştirmenin de 326,76674 puan ile olduğunu görmekteyiz. Üniversitelerimizde var olan tüm Jeofizik mühendisliği bölümlerine ait 2020 Jeofizik mühendisliği taban puanları ve başarı sıralamaları listesini de aşağıda bulabilirsiniz. YKS hakkında da aklınıza takılan tüm konuları forum sayfalarımıza gelerek tecrübe sahibi yöneticilerimize sorabilirsiniz.

*Yukarıda yer alan bilgiler, Jeofizik mühendisliği 2020 taban puanları ve diğer şeyler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuzdan ve resmi internet sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır lütfen bunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ   Jeofizik Mühendisliği     Ücretsiz 141.637 326,76674
ANKARA ÜNİVERSİTESİ   Jeofizik Mühendisliği     Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ   Jeofizik Mühendisliği     Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ   Jeofizik Mühendisliği     Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ   Jeofizik Mühendisliği     Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ   Jeofizik Mühendisliği     Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA   Jeofizik Mühendisliği     Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA   Jeofizik Mühendisliği     Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.