kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kültür ve İletişim Bilimleri 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Kültür ve iletişim bilimleri 2019 taban puanları kaç puanlara gelmiştir, kültür ve iletişim bilimleri 2019 başarı sıralamaları rakamları nasıldır, 2019 kültür ve iletişim bilimleri başarı sıralamaları ve taban puanları hangi yöntem ile belirlenmektedir, 2018 yerleştirmelerine göre kültür ve iletişim bilimleri bölümü en düşük ve en yüksek kaç sıralama ve puan ile kapatmıştır gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

YKS isimli üniversiteye giriş sınavından alınan puanlar sonrası yerleştirmeler gerçekleştirilir ve bu yerleştirmelerde ortaya çıkan puanlar veya sıralamalar bir sonraki yılın YKS yerleştirme kılavuzunda ilgili bölümlerin taban puanları ve başarı sıralamaları olarak yer alır. Bu biçimde 2018 yerleştirmelerine göre belirlenen ve ÖSYM tarafından 2019 YKS kılavuzuna konulacak olan kültür ve iletişim bilimleri 2019 başarı sıralamaları ve taban puanları tablomuzu yazımızın içinde bulabilirsiniz.

KÜLTÜR VE İLETİŞİM BİLİMLERİ 2019 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Kültür ve iletişim bilimleri bölümüne en düşük puan ve sıralama ile 2018 yerleştirmeleri sonucuna göre yerleşen kişinin puanı ve sıralaması kontenjanlar dolmadığı için bilinmemektedir. Kültür ve iletişim bilimleri bölümüne yerleşen adaylar içinde en büyük taban puan ve o taban puanın sıralaması ile yerleşen adayın ise puanı 369,96362 ve sıralaması ise 30165 olarak ortaya çıkmıştır. Adaylar eğer kültür ve iletişim bilimleri bölümüne bir üniversitede yerleşebilmek istiyorlar ise bunları göz önünde bulundurmalıdırlar.

KÜLTÜR VE İLETİŞİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE TÜR FAKÜLTE BÖLÜM BURS/DİL PUAN TÜR. SIRA TABAN PUAN
TÜRK-ALMAN ÜNİV.  DEVLET ÜNİV. Kültür ve Sosyal Bilimler Fak. Kültür ve İletişim Bilimleri      SÖZ 30165 369,96362
TÜRK-ALMAN ÜNİV.  DEVLET ÜNİV. Kültür ve Sosyal Bilimler Fak. Kültür ve İletişim Bilimleri      SÖZ Dolmadı Dolmadı

*Listemizde yer alan kültür ve iletişim bilimleri bölümü taban puan ve sıralama rakamları ÖSYM ve YÖK Atlas kaynak alınarak derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklik olduğunda ÖSYM veya YÖK duyuru yapacaktır, bu sebeple bu kurumların resmi internet sitelerini takip etmeniz sizin için yararlı olacaktır.

Üniversiteyi ilgilendiren her konuda (puanlar, bölümler, yerleştirmeler, sınavlar), kültür ve iletişim bilimleri bölümü hakkında veya diğer konularda merak ettiklerinizi sormak veya kariyer planlamanız hakkında destek almak için tecrübeli üyelerin ve yöneticilerin bulunduğu forum sayfalarımızı aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

2018 YKS yerleştirmelerinde ortaya çıkan sayısal bilgiler için:

► 2018 YKS YERLEŞTİRMELERİ SAYISAL BİLGİLERİ

2018 yerleştirmelerinde ortaya çıkan rakamlara göre 4 yıllık bölümlerin hepsinin taban puanları için:

► 2018 YERLEŞTİRMELERİNDE ORTAYA ÇIKAN RAKAMLARA GÖRE 4 YILLIK TÜM BÖLÜMLERİN TABAN PUANLARI

2018 yerleştirmelerinde ortaya çıkan rakamlara göre 4 yıllık bölümlerin hepsinin başarı sıralamaları için:

► 2018 YERLEŞTİRMELERİNDE ORTAYA ÇIKAN RAKAMLARA GÖRE 4 YILLIK TÜM BÖLÜMLERİN BAŞARI SIRALAMALARI

** Listelerde bulunan kısaltmalar

İNG: İngilizce

SÖZ: Sözel

SAY: Sayısal

İnd.: İndirimli

İÖ: İkinci Öğretim

EA: Eşit Ağırlık

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.