kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi 2020 Başarı Sıralamaları Ve Taban Puanları

Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi 2020 taban puanları kaçlardadır, Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi 2020 başarı sıralamaları kaç bindedir, Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi taban puanları 2020 nasıl ortaya çıkmaktadır, 2020 Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi puanları en yüksek ve en küçük kaç taban puan ile kapatmıştır, Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi bölümü sıralama sayıları 2020 belli oldu mu, Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi sıralaması en düşük kaçtır?

KURGU-SES ve GÖRÜNTÜ YÖNETİMİ 2020 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Öncelikle Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi başarı sıralamalarından bahsetmemiz gerekirse YÖK veya ÖSYM verileri açıklamadığı için Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi başarı sıralama sayılarına şu an ulaşamıyoruz çünkü başarı sıralamaları henüz açıklanmadı ve diğer platformlarda yer alan başarı sıralamaları bir önceki yıla aittir.

2020 Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi puanları değerlendirildiğinde de ortaya çıkan duruma genel olarak bakacak olursak en küçük taban puan ile yerleştirmenin 290,18042 puan ile olduğunu en büyük taban puan ile yerleştirmenin de 347,25980 puan ile olduğunu görmekteyiz. Üniversitelerimizde var olan tüm Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi bölümlerine ait 2020 Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi taban puanları ve başarı sıralamaları listesini de aşağıda bulabilirsiniz. DGS, YKS, YDS vb sınavlar hakkında da aklınıza takılan tüm konuları forum sayfalarımıza gelerek tecrübe sahibi yöneticilerimize sorabilirsiniz.

KURGU-SES VE GÖRÜNTÜ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ   Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi  Ücretsiz 89.211 347,2598
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ   Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi  Ücretsiz 323.485 290,18042

Yukarıda yer verdiğimiz bilgiler, güncel Kurgu-Ses ve Görüntü Yönetimi 2020 taban puanları ve diğer şeyler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuzdan ve resmi internet sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır lütfen bunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyiniz. Güncel üniversite taban puanları dahil bir çok konuyu forum tercihiniyap üniversite sekmesinde bulabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.