kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Lastik ve Plastik Teknolojisi 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2 yıllık Lastik ve Plastik Teknolojisi taban puanları 2020 hangi şekilde belirlenmektedir, Lastik ve Plastik Teknolojisi 2020 taban puanları nedir, 2020 Lastik ve Plastik Teknolojisi puanları en yüksek ve en düşük kaç taban puanda kalmıştır, Lastik ve Plastik Teknolojisi 2020 başarı sıralamaları ne durumdadır, 2020 Lastik ve Plastik Teknolojisi sıralama sayıları belli oldu mu, Lastik ve Plastik Teknolojisi sıralaması en düşük kaçlardadır gibi soruların cevaplarına ve Lastik ve Plastik Teknolojisi taban puanları tablosuna yazımızın içinden erişebilirsiniz.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonunu geride kaldıktan sonra binlerce öğrenci üniversiteli oldu. Bazı öğrenciler ise bir sene daha hazırlanmaya karar verdi. Hedefleri olan öğrenciler istedikleri bölümlerin kaç puanla kapattığını araştırmaya başladı. Yerleştirme işlemlerinin de tamamlanmasının ardından gözler Lastik ve Plastik Teknolojisi taban puanlarına çevrildi. Üniversiteli olanlar ve bir kez daha sınava hazırlanmak isteyenler için kritik öneme sahip bu bölüme ait taban puanları ve başarı sıralamaları ise henüz açıklanmadı.

Lastik ve Plastik Teknolojisi bölümü 2 yıllık öğrenim süresi olan bir önlisans programıdır ve tüm 2 yıllık programlar gibi TYT puan türü ile tercih edilebilmektedir. Bunun dışında Lastik ve Plastik Teknolojisi sıralama değerleri henüz YÖK veya ÖSYM tarafından paylaşılmadı. Resmi bir açıklama veya duyuru geldiğinde www.tercihiniyap.net adresi üzerinden güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

LASTİK VE PLASTİK TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA   Lastik ve Plastik Teknolojisi Ücretsiz 1.266.819 220,93615
YALOVA ÜNİVERSİTESİ   Lastik ve Plastik Teknolojisi Ücretsiz 1.653.660 194,54138

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

*Yukarıda yer alan veriler, rakamlar, Lastik ve Plastik Teknolojisi 2020 taban puanları vs. ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi tarafından hazırlanmış olan kılavuzdan ve ÖSYM’ye ait resmi internet sitesinden derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacağı için kurumun sitesini zaman zaman ziyaret ediniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.