kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Manisa Anadolu Liseleri Taban Puanları 2021 (MEB-LGS)

Manisa Anadolu liselerine yapılan yerleştirmelerde ortaya çıkan en küçük ve en büyük puanlar kaçtır? Manisa Anadolu Liseleri Taban Puanları 2021 kaçlarda kalmıştır?

İyi bir liseye yerleşmenin yolu LGS yani Liseye Geçiş Sistemi içerisinde iyi puan elde etmek ile mümkün olmaktadır. Alınan ve iyi diye nitelenen puanların da hangi liselere yettiğini, yetebileceğini anlamak için adayların önceki yıllarda yapılan yerleştirmelerde ortaya çıkan taban puanlara bakması faydalı olacaktır.

MANİSA ANADOLU LİSELERİ TABAN PUANLARI 2021

2020 yılında yapılan yerleştirmelerde ortaya çıkan ve 2021 yılı için fikir vermesi amacıyla ortaya konulan Manisa Anadolu Liseleri taban puanlarına bakıldığında en düşük puan ile yerleştirmesi yapılan adayın Demirci Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’ne 375,5922 puan ile yerleştirildiği görülmektedir. Yine Manisa şehrindeki Anadolu liselerine en büyük puan ile yerleşen aday ise Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi’ne 431,1888 puan ile yerleşmiştir.

Manisa ili içerisinde bu şekilde 4 Anadolu Lisesi bulunmaktadır. Bahsi geçen bu liselerin tamamına ait Manisa Anadolu Liseleri 2021 taban puanları listesi de şu şekildedir.

MANİSA ANADOLU LİSELERİ 2021 TABAN PUANLARI
OKUL ADI OKUL TÜRÜ ÖĞR. SÜRESİ ÖĞR. SÜRESİ PANSİYON DURUMU YAB. DİLİ KONT. TABAN PUANI
MANİSA / ŞEHZADELER / Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi 4 yıl Kız Erkek Pansiyon (Kız Erkek) İNG. 102 431,1888
MANİSA / YUNUSEMRE / Fatih Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi 4 yıl Kız Erkek Pansiyon Yok İNG. 180 414,051
MANİSA / SALİHLİ / Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi 4 yıl Kız Erkek Pansiyon (Kız Erkek) İNG. 180 402,2433
MANİSA / DEMİRCİ / Demirci Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi 4 yıl Kız Erkek Pansiyon (Kız Erkek) İNG. 120 375,5922

Liseye Geçiş Sistemi ve liseler hakkında sormak istediğiniz her soruyu, danışmak istediğiniz her konuyu forum sayfalarımıza gelerek sorabilir, danışabilirsiniz.

FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

<div></div>

* Tabloda yer alan Manisa Anadolu Liseleri 2021 taban puanlarına dair rakamlar MEB’e ait resmi kaynaklardan derlenerek hazırlanmıştır. Yapılacak bir değişiklikte MEB’in yapacağı duyuru tüm adayları kapsayıcı olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.