kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ortopedi Teknikeri KPSS 2018/5 Atama Taban Puanları

Ortopedi teknikeri mesleğine KPSS 2018/5 atamalarında kaç kadro ayrılmıştır, ortopedi teknikeri KPSS 2018/5 atama taban puanları kaçla kapanmıştır sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ortopedi teknikeri mesleğine KPSS 2018/5 atamalarında kaç kadro ayrılmıştır, ortopedi teknikeri KPSS 2018/5 atama taban puanları kaçla kapanmıştır, KPSS 2018/5 atamalarına göre ortopedi teknikerliğine yerleşmek isteyen bir adayın alması gereken en küçük taban puan ve yerleşmede kullanılan en büyük taban puan kaçtır, KPSS 2018/5 atamalarında toplamda kaç adet kontenjan bulunmaktadır, sağlık teknikeri olarak ortopedi alanına başvuracak adaylar hangi bölüm mezunu olmalıdır gibi soruların cevaplarını ve alanların atama taban puanlarının tablolarını sizin için derlemeye çalıştık.

2018/5 KPSS merkezi yerleştirmelerinde sağlık alanında istihdam edilmek üzere 18.000 sözleşmeli personel kontenjanı bulunmaktaydı.Yazımızı hazırladığımız dönemden yaklaşık birkaç hafta önce bu yerleştirmelerin sonuçları belli oldu.

Yukarıda değindiğimiz gibi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin sağlık mezunları için açtığı kontenjanlar her sene belli dönemlerde yayımlanmaktadır. Bu kadrolara yerleşmede ilgili bölüm mezunları KPSS’den aldıkları puanlar ile tercih yapabilmektedir. Bu atamalar merkezi yerleştirmelerle yapılmaktadır ve KPSS 2018/3, KPSS 2018/6, KPSS 2018/7 gibi merkezi yerleştirmeler olarak gerçekleşmektedir. Biz sizlere daha sonraki yerleştirmelerde fikir vermesi için bu yerleştirmelerde ortaya çıkan alanların atama taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz.

ORTOPEDİ TEKNİKERİ KPSS 2018/5 ATAMA TABAN PUANLARI

Sağlık teknikerliğinin dallarından biri olan ortopedi teknikerliği de açılan 18.000 kadro içinde yerini alan mesleklerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kontenjanlar içinde ortopedi teknikeri olarak görev yapacak olan adaylara ayrılan toplam kontenjan sayısı Türkiye genelinde 136 olarak belirlenmiştir.

Bu kadrolara yerleşmede kullanılan en büyük taban puan 81,70699 ile Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne aittir.Kadrolara yerleşmede kullanılan en küçük taban puan ise 74,84770 olarak belirlenmiştir. Bu puan da İstanbul Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi’ne aittir.

Ortopedi teknikeri olarak atanmak isteyen adaylar protez ve ortez ve ortopedik protez ve ortez bölümlerinden mezun olmalıdırlar.

*Bu konularda yapılacak herhangi değişiklikte Ölçme,Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin yapacağı bir duyuru önem taşımaktadır. Bu konular ile ilgili olarak ÖSYM’nin sitesindeki duyuruları dikkate almanız gerekmektedir. Zaman zaman web sitesini ziyaret ederek duyulara göz atmanızda fayda vardır.

Ortopedi teknikeri KPSS 2018/5 atama taban puanları listesine ait tablomuzun görseli incelemeniz için aşağıya bırakılmıştır. KPSS Taban Puanları

4951 1 12ce84cb2960f8570d5634cf04ff3017 scaled

Yorumlar

  1. Hatice Şencan Avatar Hatice Şencan dedi ki:

    ..