kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sigortacılık ve Risk Yönetimi 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümü 2020 taban puanları. Üniversitelerin Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümü en düşük kaç puanda kalmıştır? Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümünün başarı sıralaması kaçtır? ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan resmi verilere göre bölümün taban puanları kaçta kalmıştır? 2020 YKS’ye hazırlananların yazımız devamını okumalarını tavsiye ediyoruz.

Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümüne ait 2020 taban puanlarını inceleyerek, bu bölümü kaç net yaparak kazanabileceğinizi hesaplamanız çok kolay olacaktır. Üniversitelerin ek yerleştirme işlemlerinin devam ettiği bugünlerde 2020 YKS hazırlık süreci başlamıştır. Sürecin başında olan adaylar için doğru planlama yapmak oldukça önemlidir. Planlama yapmadan önce de kazanılmak istenilen bölümlerin taban puanları ve başarı sıralamalarını ortaya koymak ideal olandır. Biz de sınava hazırlanan arkadaşlarımız için 2020 YKS sürecini kolaylaştırmak adına Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümü 2020 taban puanları yazısını kaleme aldık.

SİGORTACILIK VE RİSK YÖNETİMİ TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI 2020

2020 Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümüne ait en küçük taban puan 204,813 puanda kalırken, bölümün en büyük taban puan ise 287,365 puanda kalmıştır. Tablomuz içerisinde bütün üniversitelerin bu bölüme ait taban puanlarını görebilirsiniz. YKS hakkında da aklınıza takılan tüm soruları da forum sayfalarımız üzerinden bizlere sorabilirsiniz.

► Forum sayfamız için LİNKİ tıklayınız.

SİGORTACILIK VE RİSK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ   Sigortacılık ve Risk Yönetimi (Fakülte)  Burslu 289.792 287,36593
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ   Sigortacılık ve Risk Yönetimi (Fakülte)  %75 İndirimli 780.556 222,36355
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ   Sigortacılık ve Risk Yönetimi (Yüksekokul)  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ   Sigortacılık ve Risk Yönetimi (Fakülte)  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ   Sigortacılık ve Risk Yönetimi (Fakülte)  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ   Sigortacılık ve Risk Yönetimi (Fakülte)  Ücretli Dolmadı Dolmadı
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ   Sigortacılık ve Risk Yönetimi (Fakülte)  %50 İndirimli Dolmadı Dolmadı

ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan taban puanlara göz attığımızda başarı sıralamalarının henüz açıklanmadığı görülecektir. Tahmini verilerle sizleri yanıltmak istemediğimiz için Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümüne ait üniversite başarı sıralamalarını resmi kanallardan açıklanana kadar beklediğimizi belirtmek isteriz. Resmi verilerin açıklanmasıyla birlikte biz de bu tablolar altında başarı sıralamalarına yer vereceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.