kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tarımsal Biyoteknoloji 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Tarımsal Biyoteknoloji bölümü 2020 taban puanları kaç puanda kapatmıştır? Üniversitelerin Tarımsal Biyoteknoloji bölümünde en düşük puan kaçtır? Tarımsal Biyoteknoloji bölümünün başarı sıralaması kaçta kalmıştır? ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan resmi verilere göre bölümün taban puanları kaç puanda kalmıştır? 2020 YKS’ye hazırlanan arkadaşlarımız, bu soruların cevaplarını yazımız içerisinde bulabilirler.

Tarımsal Biyoteknoloji bölümüne ait 2020 taban puanlarını inceleyerek, bu bölümü kaç net yaparak kazanabileceğinizi hesaplamanız kolay olacaktır. 2019 üniversite yerleştirme işlemlerinin devam ettiği bugünlerde 2020 YKS hazırlık sürecine de başlanmıştır. Sürecin henüz başında olan adaylar için doğru planlama yapmak çok önemlidir. Planlama yapmadan önce de kazanılmak istenilen bölümlerin taban puanları ve başarı sıralamalarını ortaya koymak gerekir. Biz de sınava hazırlanan arkadaşlarımız için 2020 YKS sürecini kolaylaştırmak adına Tarımsal Biyoteknoloji bölümü 2020 taban puanları yazısını kaleme aldık.

TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ 2020 TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI

2020 YKS sonuçlarına göre Tarımsal Biyoteknoloji bölümüne ait en küçük taban puan 200,735 puanda kalırken, bölümün en büyük taban puanı ise 242,400 puanda kalmıştır. Tablomuz içerisinde bütün üniversitelerin bu bölüme ait taban puanlarını görebilirsiniz. YKS hakkında da aklınıza takılan tüm sorularınızı forum sayfalarımız üzerinden bizlere sorabilirsiniz.

► Forum sayfamız için LİNKİ tıklayınız.

TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ   Tarımsal Biyoteknoloji    Ücretsiz 379.272 242,40064
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ   Tarımsal Biyoteknoloji    Ücretsiz 425.625 233,73527
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ   Tarımsal Biyoteknoloji    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ   Tarımsal Biyoteknoloji    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ   Tarımsal Biyoteknoloji    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ   Tarımsal Biyoteknoloji    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ   Tarımsal Biyoteknoloji    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ   Tarımsal Biyoteknoloji    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ   Tarımsal Biyoteknoloji    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı

ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan taban puanlara göz attığımızda başarı sıralamalarının henüz açıklanmadığı görülecektir. Tahmini verilerle sizleri yanıltmak istemediğimiz için Tarımsal Biyoteknoloji bölümüne ait üniversite başarı sıralamalarını resmi kanallardan açıklanana kadar beklediğimizi belirtmek isteriz. Resmi verilerin açıklanmasıyla birlikte biz de bu tablolar altında başarı sıralamalarına yer vereceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.