kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alım İlanı 2021

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği 2021 personel alım ilanı yayınlandı. Başvuru şartları, başvuru dönemi ve diğer detaylar haberimizde.

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı ilanı yayınlandı. Bu ilana göre 2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? 2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı başvurusu hangi KPSS puan türleri ile gerçekleştirilecek? 2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı kaç kişilik? Detaylar haberimizde.

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? Kimler Başvuruda Bulunabilir?

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların medeni hak kullanım ehliyetine sahip olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, 2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımının gerçekleştirileceği 2021 yılının birinci günü itibariyle 30 yaşlarından büyük olmamaları, kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, kasti suçlardan ya da yüz kızartıcı suçlardan veyahut da terör suçlarından mahkum olmamış olmaları, görev yapmaya mani akli ya da bedensel rahatsızlıklarının bulunmaması ve adayların 2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı kapsamında ülkenin her yerinde görev yapabilecek durumda olduklarını kayıtsız şartsız kabul etmeleri gerekmektedir.

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek? Nasıl Başvuru Yapılacak?

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 10 Aralık 2020 tarihindende 25 Aralık 2020 tarihi Saat:18.00’a kadar başvurularını Tarım Kredi Kooperatifleri merkez birliği web sitesi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

tkk market

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişi İçin Gerçekleştirilecek?

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların mezun oldukları bölümler itibariyle başvuruda bulunabilecekleri kadrolar ile bu kadroların sayıları, başvuruda kullanabilecekleri puan türleri aşağıda yer alan tabloda belirtilmiştir;

Alım Yapılacak Kadro Alım Yapılacak Alan Kadro Sayısı KPSS Puan Türü
Servis Görevlisi Endüstri Mühendisliği bölümü 6 kişi açıktan
2 kişi personel/ortak çocukları için
KPSS P3
Servis Görevlisi İstatistik bölümü 6 kişi açıktan
1 kişi personel/ortak çocukları için
KPSS P12
Servis Görevlisi İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilg., İktisat ve İşletme fakültelerinin bölümleri 16 kişi açıktan
4 kişi personel/ortak çocukları için
KPSS P18
TOPLAM 28 kişi açıktan
7 kişi personel/ortak çocukları için olmak üzere toplam 35 kişi.

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların tabloda yer alan puan türlerini Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS’nin Lisans ve A grubu oturumlarında 2020 yılında elde etmiş olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların 2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımına başvuruda kullanabilmeleri için almış oldukları puanın en az 70 olması şarttır.

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? Sınavı Nasıl Olacak?

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar başvuru alanlarına göre ve açıktan olup olmadığına göre KPSS puanları dikkate alınarak ayrı ayrı sıralanacaktır. Bu sıralmaaya göre kadrolara alınacak olan aday sayısının beş katı kadar aday 2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı sınavına katılabilecektir. 2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı tek aşamalı olup sözlü mülakat ile gerçekleştirilecektir.

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımına dair tüm ayrıntıları, dağılımları ve ortak/personel çocuğu hususundaki bilgileri incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

İlanda yer alan ikamet ile alakalı kısım çıkarılarak ilan yeniden yayımlanmıştır.

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı GÜNCEL İLAN METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Personel Alımı sürecini takip etmek, başvuru yapmayı planlayan diğer adaylar ile istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

  1. Ykp Avatar Ykp dedi ki:

    Ortak ve personel çocuğu taban puanı tahmini kac olur acaba