kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tıbbi Sekreterlik Önlisans KPSS 2017/5 Atama Taban Puanları

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel atama puanları açıklandı. KPSS 2017/5 atama puanları kaçta kaldı? Sağlık teknikeri atamaları en düşük kaç puanda kaldı? Önlisans mezunları için tıbbi sekreterlik atama puanlarını il il sizler için tablo haline getirdik. Yazımız içerisinde tıbbi sekreterlik önlisans atama puanlarını bulabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı önlisans atama sonuçları açıklandı. 3.964 önlisans mezununun ataması yapılan kpss 2017/5 atamalarında açıkta kadro kalmadı. En çok atamanın yapıldığı unvanlardan bir tanesi tıbbi sekreterlik kadrosu oldu. Önlisans mezunları için bundan sonraki kpss atamalarında doğru analiz yaparak puan almalarını sağlayacak tıbbi sekreter kpss 2017/5 atama puanları tablosunu inceleyebilirsiniz.

Sağlık Teknikeri Atama Puanları

KPSS 2017/5 merkezi yerleştirme sonuçlarına göre önlisans mezunu 522 kişi tıbbi sekreterlik kadrosuna atandı. Atamaların büyük çoğunluğu doğu ve güneydoğu illerine yapıldı. Atama sonuçlarına göre en yüksek atama puanı 95,990 puan ile Bingöl devlet hastanesi kadrosu olurken, en düşük puan ile kapatan yer ise 83,615 puanda kalan Kırklareli Demirköy toplum sağlık merkezi kadrosu oldu. İşte sizler için hazırladığımız il il puanların yazılı olduğu tıbbi sekreterlik önlisans kpss 2017/5 atama puanları.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.