kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM Personel Alım İlanı 2021 (35 Kişi)

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru detayları ve ilan haberimizde.

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını hangi tarihler arasında ve ne şekilde gerçekleştirecek? Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımının detayları ve ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında ve Ne Şekilde Yapılacak?

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını elektronik ortamda, e-devlet sistemi üzerinden 5 Temmuz 2021 tarihinden 16 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru dönemi itibariyle öncelikli olarak devlet memurluğu için öngörülen genel başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımı kapsamında alım yapılacak olan kadrolar için belirlenen KPSS puan türlerinden yeterli düzeyde puana sahip olmaları ve diğer özel başvuru şartlarını eksiksiz biçimde taşıyor olmaları gerekmektedir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yaptıkları Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS puanlarına göre başvuru yaptıkları grup içerisindeki sıralamasının mesleğe alınacak olan aday sayısının 3 katı kadarı Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanlarının %60’ı sözlü mülakat puanlarının ise %40’ı baz alınarak nihai listeler belirlenecektir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 35 kişi istihdam edilecektir. Bu bağlamda Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımının 3 kişilik kısmı Psikolog kadrosu için, 12 kişilik kısmı Anaokulu Öğretmenliği kadrosu için 20 kişilik kısmı ise Bakıcı Anne kadrosu için ayrılmıştır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların birinci grubu 2020 ya da 2019 senesinde almış oldukları KPSS P3 puan türleri ile, ikinci grubu 2020 yılında almış oldukları KPSS P10 puan türleri ile, üçüncü grup ise 2020 yılında almış oldukları KPSS P94 puan türleri ile müracaat edebileceklerdir.

Adayların Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımına başvuru yapacakları bu puan türlerinin en az 60 puan olması şarttır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımının tüm ayrıntılarını incelemek, başvuru sürecine dair detaylı bilgiler almak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.