kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2019

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda 2019 yılında İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Müfettiş Yardımcıları alınacağı duyuruldu. Başvuru şartları, puan türü ve sınava dair tüm detaylar haberimizde.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’na bağlı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 2019 yılı için müfettiş yardımcılığı alım ilanı yayımladı. 2019 Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Müfettiş Yardımcılığı alımı başvuru koşulları neler? Hangi alanlardan başvuru kabul edilecek? Sınavı nasıl ve ne zaman? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2019 Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Müfettiş Yardımcılığı Başvuruları

2019 yılında gerçekleştirilecek olan Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıda yer alan şartlara sahip olması gerekmektedir;

-Adayların sınavın gerçekleştirileceği 2019 senesinin 1 Ocak günü baz alınarak 35 yaşından büyük olmamaları,
-Adayların adli sicillerinde müfettişlik mesleğini ifa etmelerine mani herhangi bir durumlarının olmaması,
-Adayların sağlık durumları itibariyle ülkenin her yerinde vazife yapacak ve seyahat edebilecek durumda olmaları,

gerekmektedir.

2019 Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Müfettiş Yardımcılığı Başvuruları Ne Zaman?

Adayların 25 Kasım 2019 tarihine kadar ilanda detaylı bir şekilde belirtilmiş olan belgeler ile birlikte Ankara’da bulunan Kurumun merkezine posta yoluyla veya şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

2019 Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Müfettiş Yardımcılığı Başvuru Puan Türü ve Alım Sayısı

2019 Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların mezun olmaları gereken bölümler, bu bölümlerden kaç aday alınacağı ve başvuruda kullanılacak puan türü bilgisi şu şekildedir; Kamu ilanları

-Kimya Mühendisliği Bölümü ile Kimya Bölümü;

KPSS P3, 2 kişi

-Eczacılık Bölümü;

KPSS P3 , 2 kişi

-SBF, İİBF, İşletme ve İktisat Fakültesi Bölümleri;

KPSS P3, 3 kişi

olmak üzere toplam 7 kişi mesleğe alınacaktır. Adayların KPSS P3 puan türlerinin 2018 veya 2019 yılında yapılmış olan KPSS’den alınmış olması ve ilk iki grup için en az 75 puan, 3. grup için ise en az 80 puan olması gerekmektedir.

2019 Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Müfettiş Yardımcılığı Yazılı Sınavı

2019 Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavına mesleğe alınacak aday sayısının 10 katı kadar aday katılabilecektir. 10 kat aday, her grup için kendi arasında belirlenecektir.

Yazılı sınav 14 Aralık 2019 tarihinde, Ankara’da Kurumun takdirine göre test veya klasik usulde gerçekleştirilecektir. Yazılı sınavda adayların başarılı olabilmeleri için Yabancı Dil oturumu hariç olmak üzere her bir oturumdan en az 60 puan, tüm alanların ortalamasında ise en az 70 puan almaları ve mesleğe alınacak aday sayısının üç katı kadar aday arasında yer almaları gerekmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.