kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye Maarif Vakfı Maarif Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Türkiye Maarif Vakfı tarafından 2021 yılı Maarif Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. İlana göre başvuru şartları neler? Haberimizde.

Türkiye Maarif Vakfı tarafından 2021 yılı Maarif Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru koşulları nelerdir? Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımı ne şekilde gerçekleştirilecek? Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımına dair ayrıntılar ile ilanın tam metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olmaları ya da mavi kart sahibi kişi olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapabilmeleri için kamu hak mahuriyetlerinin bulunmaması lazımdır. Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların 1 Ocak 1992 ve sonrası tarihlerde doğmuş olmaları gerekmektedir. Ceza Mevzuatı uyarınca Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların kasıtlı suçlardan kaynaklı olarak bir sene ve daha uzun süreli mahkum olmamış olmaları, yüz kızartan suçlardan dolayı, devlete karşı işlenen suçlardan dolayı mahkum olmamış olmaları da gerekmektedir.

Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımı İçin Müracaatlar Hangi Tarihlerde ve Nasıl Yapılacak?

Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımına müracaat etmeyi isteyen ve başvuru şartlarını taşıyan adayların 25 Mart 2021 tarihinden 25 Nisan 2021 tarihine değin başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını, başvurunun son günü olan 25 Nisan 2021 tarihinde Saat 23:59’a kadar Türkiye Maarif Vakfı’nın kariyer ekranı üzerinden elektronik olarak gerçekleştirebileceklerdir. Adayların Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımına kağıt ortamında veya posta yoluyla yapacakları başvurular geri çevrilecektir.

Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan şartları sağlayanlar Vakıf tarafından düzenlenecek olan yazılı sınava katılacaklardır. Bu adaylardan ise yazılı sınav puanları ve yabancı dil puanlarına göre hesaplanacak olan başarı puanına göre yapılacak olan sıralamada mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının 4 katı kadarı içerisinde yer alabilenler Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımı sözlü mülakatlarına katılacaklardır.

maarif bina 1

Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak? Hangi Alanlardan Başvuru Yapılabilecek?

Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımı toplam 25 Maarif Uzman Yardımcısının istihdamı için gerçekleştirilecektir. Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımı kapsamında başvuruda bulunacak olan adayların Teknik Eğitim, Mesl. Eğitim, Eğitim Fak. bölümlerinin birisinden ya da İşletme, İktisat, Kamu Yön., Siyaset Bil., Uluslararası İlişkiler, Çalışma Eko. ve End. İlişkileri, Maliye, Ekonometri, İstatistik, Sosyoloji, Matematik, Yazılım ya da Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinin birisinden mezun durumda olmaları şarttır. Kamu ilanları

Bununla birlikte Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YDS, YÖKDİL ya da e-YDS oturumlarında, İspanyolca, Arapça, Fransızca veya İngilizce dillerinin birisinden en az 70 puan – C Seviyesi puan almaları gerekmektedir. 

Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımının tüm şartlarını, başvuru bilgilerini, sınava dair detayları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Türkiye Maarif Vakfı 2021 Maarif Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini izlemek, sınavına dair diğer adaylardan bilgiler almak ve sorularınız için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.