kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım 2020 Başarı Sıralamaları Ve Taban Puanları

​​​​​​​Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları 2020 taban puanları kaçlardadır, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları 2020 başarı sıralamaları kaç bindedir, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları taban puanları 2020 nasıl ortaya çıkmaktadır, 2020 Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları puanları en yüksek ve en küçük kaç taban puan ile kapatmıştır, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları bölümü sıralama sayıları 2020 belli oldu mu, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları sıralaması en düşük kaçtır?

KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA VE ONARIM 2020 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Öncelikle Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları başarı sıralamalarından bahsetmemiz gerekirse YÖK veya ÖSYM verileri açıklamadığı için Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları başarı sıralama sayılarına şu an ulaşamıyoruz çünkü başarı sıralamaları henüz açıklanmadı ve diğer platformlarda yer alan başarı sıralamaları bir önceki yıla aittir.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

2020 Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları puanları değerlendirildiğinde de ortaya çıkan duruma genel olarak bakacak olursak en küçük taban puan ile yerleştirmenin 200,98200 puan ile olduğunu en büyük taban puan ile yerleştirmenin de 279,76321 puan ile olduğunu görmekteyiz. Üniversitelerimizde var olan tüm Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları bölümlerine ait 2020 Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları taban puanları ve başarı sıralamaları listesini de aşağıda bulabilirsiniz. Yüksek öğretim kurumlarına geçiş sınavları gibi sınavlar hakkında da aklınıza takılan tüm konuları forum sayfalarımıza gelerek tecrübe sahibi yöneticilerimize sorabilirsiniz.

*Yukarıda yer alan bilgiler, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Taban Puanları 2020 taban puanları ve diğer şeyler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuzdan ve resmi internet sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır lütfen bunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyiniz.

KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA VE ONARIM BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ   Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım  Ücretsiz 327.776 279,76321
ANKARA ÜNİVERSİTESİ   Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım  Ücretsiz 626.947 239,1865
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ   Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım  Ücretsiz 691.796 232,80396
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ   Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.