kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Dizi Oyuncuları Maaşları Ne Kadar?

Dizi Oyuncuları Maaşları Ne Kadar? Bölüm Başı Ne Kadar Alıyorlar? Dizi Oyuncuları Maaşları Ne Kadar? Dizi Oyuncuları Bölüm Başına Ne Kadar Ücret Alıyor? Aras Bulut İynemli, Burak Özçivit, Engin Altan Düzyatan, Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu, Neslihan Atagül, Akın Akınözü, Ebru Şahin maaşları ne kadar? Ünlü dizi oyuncuları bölüm başına ne kadar alıyor?

A+
A-

Milyonlarca kişi sevdiği dizi oyuncularının hayatlarını takip ederken aldıkları maaşları da merak etmekte ve bu konuda araştırma yapmaktadır. Bizlerde sizlere dizi oyuncuları maaşları ne kadar bu yazımızda derledik.

Türkiye dünyanın dizi fabrikalarından biri haline geldi. Her yıl ekranlara gelen birbirinden güzel diziler yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada rating rekorları kırıyor. Bu nedenle dizilerde oynayan oyuncular, oyuncudan öte birer ikona hatta kanaat önderine dönüşüyor. Milyonlarca kişi en sevdiği dizi oyuncularını takip ediyor, onların hayatlarını ve en çok da aldıkları maaşları, ücretleri araştırıyor.

Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen adeta birer fenomene dönüşen dizi oyuncularının ne kadar kazandığı, bölüm başı ne kadar ücret aldığı, maaşları merak edilmektedir. Özellikle de rating rekorları kıran dizi oyuncuları hakkında pek çok soru soruluyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Aras Bulut İynemli, Engin Altan Düzyatan, Akın Akınözü, Taner Ölmez, Buraközçivit, Ebru Şahin, Neslihan Atagül gibi isimlerin bölüm başına aldığı ücretleri, kazançlarını sizin için inceledik.

Dizi Oyuncuları Bölüm Başı Ücretleri 

Dizi Oyuncuları Maaşları Ne Kadar?

Sefirin Kızı isimli dizi rating rekorlarını alt üst etti. Dizinin başrol oyuncusu Engin Akyürek Sefirin Kızı adlı dizi ile bölüm başına 85 bin TL ücret alarak dikkat çekti. Engin Akyürek aylık maaşı 340 bin TL’ye yakındır. Ayrıca bu oyuncu reklam, sponsor anlaşmaları ile kazancını artırmaktadır.

Sefirin Kızı isimli dizinin kadın başrol oyuncusu Neslihan Atagül bölüm başına 65 bin TL ücret alıyor. 27 yaşındaki güzel oyuncunun aylık kazancı ise 260 bin TL’ye yakındır.

Mucize Doktor dizisinin sevilen başrol oyuncusu Taner Ölmez, bölüm başına 40 bin TL kazanmaktadır. Oyuncunun aylık ücreti ise 160 bin TL’dir.

Hercai dizisinin başrol oyuncusu Akın Akınözü ise bölüm başına 45 bin TL almaktadır. Oyuncunun aylık kazancı ise 180 bin TL civarındadır.

Hercai dizisiyle tekrar ekran yüzü olan Ebru Şahin de bölüm başına 30 bin TL kazanmaktadır. Aylık kazancı ise 120 bin TL’dir.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin dikkat çeken yıldız ismi İrem Helvacıoğlu ise bölüm başına 30 bin TL almaktadır. Aylık kazancı ise 120 bin TL’ye ulaşmıştır.

Televizyon dünyasının kadın yıldızlarından Bergüzar Korel bir süredir ekranlardan uzak. En son Vatanım Sensin dizisiyle ekranlara gelen Korel bölüm başına 80 bin TL almaktadır. Aylık kazancı ise 320 bin TL’ye ulaşmaktadır.

engin akyurek neslihan atagul ucretleri 2020

Dizi Oyuncuları Maaşları Ne Kadar ve Bölüm Başına Ne Kadar Ücret Alıyor?

Afilli Aşk dizisiyle genç kızların sevgilisi olan Çağlar Ertuğrul bölüm başına 35 bin TL almaktadır. Aylık kazancı ise 140 bin TL’dir.

Romantik Komedi dizisinin yükselen yıldızı Burcu Özberk bölüm başına 30 bin TL ücret almaktadır. Aylık kazancı ise 120 bin TL’dir.

SÖZ dizisinin başarısında büyük emeği olan Tolga Sarıtaş şimdi de Ferhat ile Şirin dizisi ile rating rekorları kırıyor. Yakışıklı oyuncu bölüm başına 45 bin TL alırken aylık kazancı ise 180 bin TL’ye ulaşmıştır.

ÇUKUR dizisinin en sevilen rolü olan Vartolü Sadettin rolüyle dikkat çeken Erkan Kolçak Köstendil bölüm başına 30 bin TL ücret almaktadır. Aylık kazancı 120 bin TL’ye ulaşan Köstendil kazancını daha da artıracaktır.

Kurşun dizisi ile dikkat çeken Burçin Terzioğlu bölüm başına 70 bin TL ücret almaktadır. Terzioğlu’nun aylık kazancı 280 bin TL’dir.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının eski sunucusu Murat Yıldırım bölüm başına 90 bin TL alıyordu. Yıldırım’ın aylık kazancı ise 360 bin TL’ye ulaşıyordu.

Sen Anlat Karadeniz’de oynayan Sinan Tuzcu’nun bölüm başına 20 bin TL kazandığı aylık kazancının ise 80 bin TL olduğu belirtiliyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynayan ve başarılı bir ses sanatçısı olan Öykü Gürman ise bölüm başına 15 bin TL alıyor.

Ulaş Tuna Astepe ise Sen Anlat Karadeniz dizisiyle adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncu bölüm başına 25 bin TL aylık 100 bin TL ücret alıyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle adeta ortalığı kasıp kavuran Aslıhan Gürbüz bölüm başına 45 bin TL alıyordu. Oyuncunun aylık kazancı 180 bin TL’ye ulaşıyordu.

Gökçe Bahadır ise aynı dizide bölüm başına 60 bin TL kazanıyordu.

ATV’nin Aşk ve Mavi dizisiyle ekranlarda gördüğümüz Emrah ise bölüm başına 120 bin TL ücret alıyordu.

Türkiye’nin erkek starlarından Halit Ergenç ise en son Vatanım Sensin dizisiyle ekranlara gelmişti. Ünlü oyuncu bölüm başına 140 bin TL alıyordu.

Aras Bulut İynemli Maaşı Ne Kadar? Bölüm Başı Ücreti

Türkiye’nin en başarılı, en sevilen oyuncularından biri olan Aras Bulut İynemli “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” ve “İçerde” dizileriyle milyonların gönlüne taht kurdu. İynemli Türkiye’de bir jöne dönüşürken 3 yıldır ÇUKUR dizisiyle rating rekorlarını alt üst ediyor. Muhteşem bir çıkış yakalayan oyuncu Yamaç rolü ile bölüm başı 70 bin TL ücret alıyor. İynemli’nin aylık kazandığı ücret ise 280 bin TL olarak hesaplanıyor.

Burak Özçivit Maaşı Ne Kadar? Bölüm Başı Ücreti

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olan Diriliş Osman dizisinin başrolü Burak Özçivit’e emanet edildi. Dizi muhteşem bir başarı yakaladı. Ekranların sevilen yüzü Burak Özçivit Osmanlı’nın kuruluşunu anlatan dizi de döktürürken büyük paralar da kazanıyor. Özçivit’in bölüm başı ücreti 200 bin TL olarak biliniyor. Aylık kazancı ise 800 bin TL’ye ulaşıyor.

Engin Altan Düzyatan Maaşı Ne Kadar? Bölüm Başı Ücreti

Diriliş Ertuğrul dizisi ile sağladığı başarıyla dikkat çeken Engin Altan Düzyatan bu kez de KURŞUN dizisi ile ekranlarda. Savcı Orhan rolü ile seyircinin karşısına çıkan Düzyatan bu diziden bölüm başına 110 bin TL ücret alıyor. Aylık kazancı ise 440 bin TL’ye ulaşıyor.

burakozcivit

Oktay Kaynarca Maaşı Ne Kadar? Bölüm Başı Ücreti

Kurtlar Vadisi’nde ÇAKIR rolü ile milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran Oktay Kaynarca benzer bir rolde seyircinin karşısına çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ATV’de yayınlanan dizi büyük başarı yakaladı. Her hafta rating rekorları kıran dizide Oktay Kaynarca bölüm başı 85 bin TL ücret alıyor. Kaynarca’nın aylık kazancı ise 340 bin TL’ye ulaşıyor.

Kenan İmirzalıoğlu Maaşı Ne Kadar? Bölüm Başı Ücreti

Deli Yürek, Ezel, Kabadayı, Fatih Cihan Fatihi gibi dizilerle Türkiye’nin en başarılı ekran jönü olan Kenan İmirzalıoğlu ücret bakımından da zirvede. Fatih Bir Cihan Fatihi dizisiyle en son ekranlara gelen yakışıklı oyuncu istediğini bulamamış dizi erken final yapmıştı. Ancak başarılı oyuncu Fatih Bir Cihan Fatihi dizisinden 250 bin TL maaş alıyordu. Aylık kazancı ise 1 milyon TL’ye ulaşıyordu.

Kenan İmirzalıoğlu Fatih Bir Cihan Fatihi dizisinden sonra Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla ekranlara döndü. Oyuncu ücretini ne artırdı ne de azalttı. Ünlü yarışma programında bölüm başına 250 bin TL kazanan oyuncunun aylık kazancı yine 1 milyon TL oldu.

Caner Cindoruk Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır? Sadakatsiz Volkan Kimdir?

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için forum.tercihiniyap.net ziyaret edebilirsiniz.

Dizi oyuncusu olmak için hangi bölüm?

Oyunculuk, üniversitelerde Güzel Sanatlar Fakültesi kapsamında yer alan, özel yetenek sınavı ile birlikte konservatuarlara kabulü sağlanan 4 yıllık lisans bölümüdür.

Yorumlar

  1. Bedava Para Avatar Bedava Para dedi ki:

    Valla şu paraları biz 1 senede kazanamıyoz. 5 bin TL aylık gelir, yılda 60 bin. Adamlar bölüm başına 100 bin üstü ne güzel iş valla.

    1. EMre Avatar EMre dedi ki:

      Hahahah