kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Absinthe Fiyatları

​​​​​​​Absinthe fiyatları ne kadar oldu, Türkiye’de alkol fiyatları ne kadar, absinthe 50lik fiyatı ne kadar, absinthe 70lik fiyatı ne kadar sorularının cevaplarını yazımızın içinden bulabilirsiniz.

A+
A-

İçki türlerinden biri olan absinthe sosyal yaşamda insanların vazgeçemediği bir içkidir. Yapılan zamlar sonrası absinthe fiyatları da merak edilmektedir. İşte sizlere güncel absinthe fiyatları…

Alkol bir çok açıdan insan sağlığına, sosyal yaşamına, hayat enerjisine zarar verse de insanlar alkol kullanmaktadır. Hele ki özel günlerde, doğum günleri, yılbaşı, evlilik yıldönümleri gibi günlerde insanlar bu olmadan olmaz gibi bir duygu içindedir. Her ne kadar biz sizlere alkol almamayı önersek de merak eden okuyucularımız için alkol fiyatlarını derlemeye çalışıyoruz. Bu yazımızda absinthe fiyatlarını sizler için derledik.

GÜNCEL ABSİNTHE FİYATLARI

Yeşil peri adıyla da bilinen absinthe içkisinin sağlık amacıyla da kullanıldığı söylenmektedir. Çok aşırı talep edilmese de bu içkinin kendince bir kitlesi bulunmaktadır. Güncel absinthe fiyatları aşağıdaki gibidir.

Absinthe Polski 50lik 275,00 TL

Absinthe Polski 70lik 361,00 TL

*Listemizde yer alan absinthe fiyatları son zamlar ile belirlenen fiyatlardır. Öncelikli olarak bazı marketlerde veya tekel bayilerinde 1-2 TL’lik oynama olabilir, buna ek olarak yeni bir zam yapılması halinde listemiz güncellenecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.