kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Anneler Günü Tebriki, Kutlama, Anneler Günü Kartları ve Resimleri

Anneler Günü Tebriki, Kutlama, Anneler Günü Kartları ve Resimleri… Anneler günü her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanmaktadır. İşte en güzel anneler günü tebrik kartları, kutlaması, kartları, resimleri ve resimli mesajları…

A+
A-

Anneler günü geldiğinde milyonlarca kişi annesini mutlu etmek istemektedir. Milyonlarca kişi annelerine hediye almakta, güzel söz söylemekte, kart atmakta, fotoğraf göndermekte, şiir okumaktadır. 2019 yılında anneler günü her yıl olduğu gibi Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanacaktır. Bu yıl anneler günü 12 Mayıs 2019 tarihinde denk gelmektedir. Pek çok kişi 12 Mayıs tarihinde annelerine mesaj, resimli mesaj, güzel söz, şiir gönderecektir. Sosyal medyadan yapılan paylaşımlarla bu özel gün kutlanacaktır. Annelerinden uzakta yaşayan ve güzel bir fotoğraf, kart göndermek isteyenler internette araştırma yapmaktadır. İşte en güzel anneler günü mesajları, resimleri, kartlar, tebrikleri ve sözleri…

ANNELER GÜNÜ NEDİR? NE DEMEK?

Anneler Günü Tebriki ve Mesajları

Ben yokken sen vardın. Sen aç olduğunda beni doyurmuştun. Öncesinde, sonrasında ve şimdi en değerlim sensin. Seni hep sevdim ve hep seveceğim. Anneliğin ve bu özel günün kutlu olsun.

1 2

Seni bir gün bile aklımdan çıkarmadım. Benim için yaptığın her fedakarlığı biliyor ve teşekkür ediyorum. Dünyanın en güzel annesi senin günün bugün. Kutlu olsun.

2 1

Dünüm, bugünüm ve yarınım. Annem sen her gün kalbimdesin, benimlesin. Seninle ve sensiz geçirdiğim her saniye seni özlüyorum. Her şey için teşekkür ederim ve anneler günü dolayısıyla seni tebrik ederm.

3 1

Validem benim için nelere katlandığını biliyorum. Her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim.  Seni asla yalnız bırakmayacağım dünyanın en güzel annesi.

4

Beni ben yaptığın için sana teşekkür ederim anneciğim. Sen olmasan ne yapardım bilmiyorum. Umarım hep birlikte oluruz. Seni seviyorum.

5

Kutup yıldızım, güneşim, ayım, canım annem… Sen yokken yönümü kaybediyorum. Nereye gidersem gideyim ışığın, yön göstericiliğin benimle. Teşekkür ederim ve anneler gününü kutlarım.
.
6

Dilimdeki, kalbimdeki, beynimdeki, işimdeki, hayatımdaki en güzel şey sensin. Beni ben yaptığın için sana teşekkür ederim. Annecim bu güzel günde sana teşekkür ederim ve seni tebrik ederim.

7

Anne bugün senin günün! Dile benden ne dilersen. Seni kutlarım ve seni mutlu etmek için her şeyi yaparım!

8

Aramıza yollar, mesafeler, metreler veya kilometreler girse bile yüreğim hep seninle… Anneler günün kutlu olsun…

9

Anneler Günü Kartları ve Resimleri

Anneleri mutlu etmek için herkes farklı bir formül düşünmektedir. Ancak günümüzde pek çok kişi eğitim, iş veya gönül işi nedeniyle ailesinden annesinden uzakta yaşamaktadır. Bu nedenle pek çok kişi internet ve sosyal medya aracılığı ile annelerini bu özel günde tebrik etmeyi düşünmektedir. Evlatlarından başka bir şey düşünmeyen anneleri mutlu etmek için gönderilecek bir mesaj bile yeterli olacaktır. Bu nedenle pek çok kişi internette tebrik kartları, resimli mesajları araştırmaktadır. İşte birbirinden güzel anneler günü kartları ve anneler günü resimleri ile resimli mesajları…

9 1

9

10

11

12

13

14

15

16

Anneler günü mesajlarını, resimli mesajlarını, tebrik kartlarını, güzel sözlerini www.tercihiniyap.net ailesi olarak sizler için bir araya getirdik. Sosyal medya mesajları olarak, internetten paylaşım yapabileceğiniz fotoğrafları sizler bir araya getirdik. Unutmamak gerekir ki anneleri mutlu etmek bu dünyadaki her şeyden önemlidir. Bazen bir mesaj bazen bir fotoğraf anneleri mutlu edebilir.

17

18

19

20

21

22

23

24

25

1 3

2 2

3 2

4 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.