kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Anneler Günü Mesajları, Anneler Gününe Özel Mesajlar, Mesaj Örnekleri

Anneler günü mesajları, anneler günü mesaj örnekleri, anneler gününe özel mesajlar, anneler günü için mesajlar, eşe, kayınvalideye, sevgiliye, arkadaşlara, evlada anneler günü mesajları üzerine hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

A+
A-

Anneler günü yaklaşıyor ve anneler günü için hediyeler, tebrikler, kutlama mesajları arayışları başladı. Biz tercihini yap ailesi olarak her ne kadar toplu atılan veya başka yerden alıntı mesajlara karşı olsak da zamanı olmayan, yoğun bireylere destek olması amacıyla anneler gününe özel mesajlar, şiirler, hediyeler, güzel sözler üzerine birkaç tane yazı hazırlamaya karar verdik. anneler günü mesajlarına aşağıdaki başlıklardan ulaşabilirsiniz.

ANNELER GÜNÜ İÇİN MESAJLAR

12 Mayıs 2019 Pazar tarihinde kutlanacak olan anneler günü için sevdikleriniz ile paylaşabileceğiniz mesaj örnekleri buradadır.

“Hayatımın ilk gününden beri beni besleyen, bana dua eden, benim için endişelenen, bana yön veren ve her arayışta beni destekleyen kişi sendin. Her gün ihtiyacım olan sevgi ile orada olduğun için teşekkür ederim.”

“Beni yetiştirmek gerçekten bir sabır işiydi; yanımda olduğun için binlerce kez teşekkürler.””

“Anne, gözlerini ve espri anlayışını senden alacak kadar şanslıydım. İnanıyorum ki diğer yeteneklerine de zamanla sahip olacağım. İyi ki varsın.”

“Anneler günün kutlu olsun. Not: En sevdiğin çocuğun. J”

“Bazen seni çıldırttığım için özür dilerim, bunu yaptım ama seni çok seviyorum.”

“Anneler günün kutlu olsun harika kadın. Her gün benim annem olduğun için Allah’a şükrediyorum.”

“Senin çocuğun olduğum için gurur duyuyorum. İyi ki varsın.”

anneler gunu mesajlari

EŞİME ANNELER GÜNÜ MESAJLARI, SEVGİLİYE ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Çocuklarınızın annesi de belki fark etmesiniz de bu özel günün sizin tarafınızdan kutlanmasını isteyecektir. Eş için yazılabilecek anneler günü mesajları örnekleri buradadır.

“Hayatını, sevgisini ve ebeveynliğini senin gibi harika, yaratıcı ve eğlenceli birisiyle paylaşmaktan müteşekkirim. İyi ki bana bu harika çocukları verdin ve iyi ki anne oldun. Anneler günün kutlu olsun.”

“Ailemiz için her gün biraz daha iyiye ve kendinden öteye gittiğin, kendinden vaz geçerek bize kendini adadığın için teşekkür ederim. Çocuklar ve ben sana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Anneler günün kutlu olsun.”

“Yaratıcılık, beceri, harika bir gülümseme, adanmışlık… sana tüm bu becerilerin için hayran kalmamak elde değil hele ki anneliğine… Anneler günün kutlu olsun harika kadın.”

“Tanıştığımız günden beri kalbime sahipsin. Seni bir anne olarak görmek seni daima daha çok sevmeme neden oluyor. Anneler günün kutlu olsun hayatım.”

“Senin sayende evimiz, ailemiz cömert, eğlenceli, bencil olmayan bir sevginin etrafında inşa edildi. Hepimize bu kadar özel hissettirdiğin için hep birlikte teşekkür ederiz-özellikle ben. Anneler günün kutlu olsun.”

“Benim çocuklarıma (kızıma veya oğluma) harika bir anne olduğun için teşekkür ederim. Ona verdiğin değeri ve onun seni sevme şeklini görmek gerçekten paha biçilemez. İyi ki hayatımıza girdin, anneler günün kutlu olsun.”

KAYINVALİDEYE ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Kaynanaya anneler günü mesajı göndermek de en az annenize göndermek kadar önemlidir. Netice de o sizin ikinci anneniz ve hayatınızı bütünleştirdiğiniz insanın annesi. Kayınvalideye atılabilecek anneler günü mesajları örnekleri buradadır.

“Benim için kendi annemden farksızsın-fedakarlıkların, yardımcı oldukların… Hayatımda bu kadar önemli bir insan olduğu için çok şanslıyım. Anneler günün kutlu olsun.”

“Bağlılığımız eşimin annesi olman ile olsa da seni bundan daha fazlası olarak görüyorum, annem gibisin. Anneler günün kutlu olsun.”

“Senin gibi bir anne ve kayınvalideye sahip olmak bizim için çok gurur verici. Bizler için yaptığın her şey için teşekkür ederiz. Anneler günün kutlu olsun.”

“İnsanları gülümsetecek çok fazla yeteneğin var ve şimdiye kadarki en iyi annelerden biri olmak bunlardan sadece bir tanesi. Seni çok seviyoruz, anneler günün kutlu olsun.”

“Bir anne olarak eşim olan bu harika adamı/kadını dünyaya getirerek yaptığın şeyi sana ne yapsan ödeyemem, bir anne olarak bana ve bize verdiklerin için sana şükran borçluyuz. Sen eşsiz bir kadın ve annesin, iyi ki bizim annemizsin. Anneler günün kutlu olsun.”

ARKADAŞLARA ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Arkadaşlarınızın içinde anne olanlarında bugününü hatırlamak ve kutlamak güzel olacaktır. Arkadaşlar için atılabilecek anneler günü mesaj örnekleri de buradadır.

“Kendi çocukları için muhteşem bir anne ve benim için de harika bir teyze-dost-kardeş olan kişiyi kutluyoruz. İyi ki hayatımızdasın. Anneler günün kutlu olsun.”

“Sendeki bu koca yürek ve iyi niyet ile bir gün harika bir anne olacağını her zaman biliyordum.”

“Çocuklarının nasıl güvende hissettiklerini, nasıl sevildiklerini, ne kadar mutlu hissettiklerini anlayabiliyorum. Bunu yapmaları çok doğal çünkü şimdiye kadarki en iyi anneye sahipler.”

“Bunu nasıl becerebildiğini bilmiyorum ama anne olma konusunda harika bir iş çıkardığını görebiliyorum. Canım anneler günün kutlu olsun.”

“Hayatımda senin gibi bir arkadaşım, dostum ve anne modeli olduğu için çok şanslıyım ve minnettarım, benim anneliğimin-eşimin anneliğinin tüm iniş çıkışlarıyla başa çıkmama-çıkmasına yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.”

anneler gunu mesak ornekleri

ANANE, BABANE, BÜYÜKANNE İÇİN ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Bu insanların da anne olduğunu hele ki sizin dünyaya gelmenizi sağlayan anneler olduğunu unutmayın ve onların da anneler gününü kutlayın. Büyükanneler için atılabilecek anneler günü mesaj örnekleri aşağıdadır.

“Aşk bizim için bir aile geleneği, bu dünyada bulunduğum ilk andan beri bunu biliyorum. Bu sevgi dolu hatıraların sahibi olduğum ve bu ailede doğduğum için kendimi şanslı hissetme nedenimin büyük bir parçasısın. Anneler günün kutlu olsun.”

“Allah seni bir büyükanne yaparken bence ne yaptığını (şimdiye kadar ki en iyisi olacağını) biliyordu. Seni bizim annemiz yaptığı için Allah’a binlerce şükürler olsun. Anneler günün kutlu olsun.”

“Bana hiçbir şey söylemeden çok şey öğrettin. Umarım sana ne kadar hayran olduğumu biliyorsundur. Sen dünyanın en harika annesi-büyükannesisin.”

“Dünyaya gelmemi sağlayan harika anneyi doğuran harika anne olduğun için sana teşekkür ederim. Senin eşsiz anneliğin olmasaydı bunların hiç biri olmayacaktı. İyi ki varsın.”

KIZIMA ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Eğer kızınız veya torununuz varsa ve onun da çocuğu varsa onun anneler gününü de unutmamak oldukça iyi olacaktır. Evlada atılabilecek anneler günü mesajları da aşağıdadır.

“Seninle gurur duyuyorum ve bunu yeterince ifade bile edemiyorum. Tercih ettiğin hayatın peşinden koşarken seni izlemek çok mutluluk vericiydi ve hayalini kurduğun gibi bir anne olman beni inanılmaz mutlu etti. Çocukların sevgi dolu kalbinin güzel bir yansıması oldu.”

“Anneler gününün kutlu olsun kızım. En sevdiğim torunlarımdan birine sadık ve eşsiz bir anne olduğun için sana teşekkür ederim.”

“Sen bir annesin ve sana hissettiklerimi iyi anlıyorsun. Benden iyi bir anne olduğun için minnettarım. Anneler günün kutlu olsun.”

“Dünya her gün çok fazla değişiyor fakat değişmeyen nadir şeylerden biri annelerin çocuklarına verdiği sevgi. Annelik geleneğini kendi sevgi dolu kalbinle sürdürüyorsun. Seninle gurur duyuyorum.”

“Görünüşe göre dün kendin minnacık küçük bir kızdın ve bugün kocaman bir anne oldun. Seni anne olarak görmeyi seviyor ve bundan gurur duyuyorum. Anneler günün kutlu olsun.”

yeni anneye anneler gunu mesajlari

YENİ ANNEYE ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Yeni anne olmuş birisine anneler günü mesajı atmak çok mutluluk verici olacaktır. Yeni doğmuş bebeği olan anneye atılabilecek anneler günü mesajları aşağıdadır.

“Anneler kulübüne hoş geldin canım. Umarım bu anneler günü senin için özel olanlardan sadece ilki olacaktır. Nice güzel anneler günlerine.”

“Bir anne olarak çok hoş bir başlangıcın içindesin. Hayatındaki birinci anneler günün kutlu olsun. Evladınla ve evlatlarınla nice mutlu ve huzurlu anneler günü görmen nasip olsun.”

“Yanındaki küçük tatlı canavar şımartılması gereken tek kişi değil. Bir anne olarak bunu sen de onun kadar hak ediyorsun ve bugün senin günün. Anneler günün kutlu olsun.”

“Bana anne olacağını söylediğinde XX yerindeydim, XX yapıyordum ve ne kadar mutlu olduğumu iyi hatırlıyorum. Şu an bir annesin ve bu mutluluğum daha da büyüdü çünkü gözlerinde o sevgiyi ve ışıltıyı görebiliyorum. Güzel bir anne oldun. Anneler günün kutlu olsun.”

Burada genel olarak anneler gününde karalayabileceğiniz şeylere ilham vermesi amacıyla bir şeyler yazdık. Yazdığını mesajların sonuna seni seviyorum, sevgilerimle, teşekkürler, sevgiler, aşk ile, daima ve sonsuz kadar gibi kapanışlar da koyabilirsiniz.

Başta da belirttiğimiz gibi aslında toplu mesajlar veya başkalarının yazdıkları böyle doğum günü, bayram, anneler günü, babalar günü gibi özel günlerde kullanılmamalı. Siz de lütfen burada yazdıklarımızı sadece size fikir vermesi için kullanın ve kendi kelimeleriniz ile bu özel günleri kutlayın. Tüm melek annelerin anneler günü de kutlu olsun.

SORU, GÖRÜŞ VE YORUMLARINIZ İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.