kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Babalar Günü Mesajı, Babalar Gününe Özel Mesajlar

​​​​​​​Babalar günü mesajları, babalar günü mesaj örnekleri, babalar gününe özel mesajlar, babalar günü için mesajlar, babaya, eşe, kardeşe, kayınpedere, arkadaşlara, evlada, sevgiliye babalar günü mesajları üzerine hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

A+
A-

Babalar günü yaklaşmakta ve babalar günü için hediyeler, tebrikler, kutlama mesajları aramaları başladı. Biz tercihini yap ekibi olarak her ne kadar toplu atılan veya başka yerden alınan mesajlara karşı olsak da zamanı olmayan, hayatı dolu bireylere destek olması amacıyla babalar gününe özel mesajlar, şiirler, hediyeler üzerine birkaç tane yazı hazırlamaya karar verdik. Babalar günü mesajlarına aşağıdaki başlıklardan ulaşabilirsiniz.

BABALAR GÜNÜ İÇİN MESAJLAR

Babalar günü 2019 yılında 16 Haziran Pazar’a denk geliyor. Bu güzel günde babalara atılabilecek babalar günü mesaj örnekleri aşağıdaki gibidir.

“Sen babaların en iyisisin, oğlun olmaktan her zaman gurur duydum ve ömür boyu da duyacağım. Babalar günün kutlu olsun.”

“Herhangi bir şey hakkında bir sorum veya sorunum olduğunda veya sadece biraz desteğe ve iyi bir tavsiyeye ihtiyacım olduğunda ilk düşündüğüm kişisin. Her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim.”

“Bana spor, matematik, genel kültür, hayat birikimi ve bunlar gibi yaşam hakkında bildiğim tüm önemli şeyleri öğreten adama minnettarım. Mutlu Babalar Günü Babacım.”

“Tüm korkularımı yenmemi sağlayan, her zaman yanımda olan ve bana bir prens/prenses gibi davranan adama; Babalar Günün Kutlu Olsun.”

“Her gün ihtiyacım olan sevgi ve yol göstericilikle orada olduğun için teşekkür ederim.”

“Baba, Bana hayattaki en iyi şeyleri verdin: Zamanın, ilgin ve sevgin. Hayatımda olduğun için gerçekten minnettarım. Mutlu Babalar Günü!”

“Çocukken çocuk gibi davrandığın, bir arkadaşa ihtiyacım olduğunda arkadaş gibi davrandığın ve ihtiyacım olduğu zaman ebeveyn gibi davrandığın için teşekkürler. Sen tanıdığım en iyi adamsın. Mutlu Babalar Günü!”

Baba. Zaman ve mesafe bizi ayırabilse de, rehberliğin, tavsiyen ve sevgin beni derinden etkiledi. Bugün sensiz ben olduğum kişi olmazdım. Özel günün tadını çıkar.”

“Yaşlandıkça, senin gibi bir babanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Hayatımda istikrarı sağladın, ihtiyacım olan sevgiyi verdin. Mutlu Babalar Günü!”

“Kahramanıma ve rol modelime Babalar Günün kutlu olsun. Ailemiz için yaptığın her şey için teşekkür ederim. Seni tüm kalbimle seviyorum.”

EŞİME BABALAR GÜNÜ MESAJLARI, SEVGİLİYE BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Kocanız veya sevgiliniz de muhtemelen bir babadır ve sizin tarafınızdan bu özel günün kutlanmasını isteyecektir. Eş için yazılabilecek babalar günü mesajları örnekleri aşağıdadır.

“Yaşam bize harika bir aile, mutlu bir ev ve birbirimize sevgi verdi. En önemlisi, bize birbirimizi verdi. Kocam ve çocuklarımın babası olduğun için çok mutluyum. Babalar Günün Kutlu Olsun.”

“Sen çok şefkatli, sevgi ve güç dolusun. Ailemizde güçlü bir desteğe ihtiyacımız olduğunda, her zaman oradasın. Seni olduğun gibi ve yaptıkların için seviyorum. Harika bir koca ve babaya Mutlu Babalar Günü!”

“Bir gün, bir babanın gerçekten ne kadar özel olduğunuzu onurlandırmak için yeterli değildir, çünkü yılın her günü muhteşemsin. Yaptıkların için teşekkür ederim. Seni seviyorum!”

“Çocuklarımıza hayran kalacak, saygı duyacak ve onur duyacak bir baba oldun. Sen harika bir babasın. Sevgili kocama mutlu Babalar Günü!”

“Mutlu Babalar Günü, kalbimin adamı, çocuklarımızın babası, hayatımın aşkı. Ailemizi ve seni seviyorum!”

“Bu eğlenceli ve çılgın yolculukta yanımda olmana her zaman şükrettim. Senden daha iyi bir baba veya daha iyi bir koca olacak birini hayal edemiyorum.”

babalar gunu mesajlari

KAYINPEDERE BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Kayınpedere babalar günü mesajı göndermek de en az babanıza göndermek kadar önemlidir. Netice de o sizin ikinci babanız ve hayatınızı bütünleştirdiğiniz insanın babası. Kayınpedere atılabilecek babalar günü mesajları örnekleri de aşağıdadır.

“Dünyadaki en iyi kayınpeder, beni bütün kalbiyle gerçekten seven bir baba olduğu için şanslıyım.”

“Siz dünyanın en iyi kayınpederisiniz, çünkü kayın kelimesinin ilişkimiz arasında yer almasına asla izin vermediniz.”

“Allah’a şükür oğlunuzla/kızınızla evlendim, aksi takdirde asla sizin gibi inanılmaz bir kayınpeder bulamazdım. Mutlu Babalar Günü!”

“Sizin gibi muhteşem kayınpeder sayesinde kendimi dünyanın en şanslı gelini/damadı olarak görüyorum. Anlayış ve özen gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Hayatımda olduğun için gerçekten çok mutluyum. Babalar Günü Kutlu Olsun.”

ARKADAŞLARA VEYA KARDEŞLERE BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Arkadaşlarınız veya kardeşleriniz içinde baba olanların bu özel gününü hatırlamak onları mutlu edecektir. Onlara atabileceğiniz mesaj örnekleri aşağıdadır.

“Bir gün harika bir baba olacağını hep biliyordum. Babalar günün kutlu olsun!”

“Çocuklarının nasıl mutlu olduklarını ve sevildiklerini anlatamam. Tabii ki yaparlar. Harika bir babaları var! ”

“Sen benim küçük kardeşimsin ve seninle dalga geçmeyi çok seviyorum, ama işte seninle asla dalga geçmeyeceğim bir şey var: Küçük kıza/oğlana baba olarak harika bir iş çıkarıyorsun. Seninle gurur duyuyorum!”

“Sen harika bir baba ve iyi bir arkadaşsın. Çocuklarının babaları ben ise dostum olduğun için çok şanslıyım. Babalar günün kutlu olsun!”

DEDE, BÜYÜKBABA İÇİN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Bu insanların da baba olduğunu hele ki sizin dünyaya gelmenizi sağlayan babalar olduğunu unutmayın ve onların da babalar gününü kutlayın. Büyükbabalar için atılabilecek babalar günü mesaj örnekleri aşağıdadır.

“Özel gününüz barış, mutluluk ve sevgi dolu bir gün olsun! Babalar Günü kutlu olsun, büyükbaba!”

“Büyük ailemizde senin gibi birinin olması çok özel bir şey! Mutlu Babalar Günü Büyükbaba!”

“Bu dünyada bazen kalbimizde ne olduğunu söylemeyi unuturuz. Ama bugün mükemmel gözüküyor Büyükbaba, bana her zaman ne kadar çok şey ifade edeceğini anlatamam. Ailemizin babası ve dedesi olduğunuz için teşekkür ederiz!”

“Bir dedenin kalbimizde özel bir yeri var… Tam da aşkın olduğu yerde! Özel günün tadını çıkar, seni seviyoruz büyükbaba!”

“Hayatımdaki bütün kutsamaları düşündüğümde, büyükbaba, Listenin en başında oradasın! Mutlu Günler!”

OĞLUMA BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Eğer oğlunuz veya torununuz varsa ve onun da çocuğu varsa onun babalar gününü de unutmamak oldukça iyi olacaktır. Evlada atılabilecek babalar günü mesajları da aşağıdadır.

“Oğlum, senin gibi bir babanın babası olduğum için çok gurur duyuyorum.”

“Mutlu Babalar Günü, harika oğluma. En sevdiğimiz küçük torunumuza sadık ve iyi bir baba olduğun için teşekkür ederiz! ”

“Artık bir babasın, senin için her zaman hissettiğimiz tüm sevgiyi ve gururu daha iyi anlayabilirsin.”

“Küçük kardeşinin bezinin değiştiği zaman ağlayan bir çocuk olarak, kesinlikle mükemmel bir baba olacak şekilde büyüdün!”

“Sen bir baba kadar doğalsın. Seni küçük oğlunla birlikte görmek kalbimizi ısıtıyor. ”

YENİ BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Yeni baba olmuş birisine babalar günü mesajı atmak çok mutluluk verici olacaktır. Yeni doğmuş bebeği olan babaya atılabilecek babalar günü mesajları aşağıdadır.

“Bir baba olarak harika bir başlangıç ​​yaptın. 1. Baba Günü kutlu olsun! ”

 “Allah seni baba yaptığında ne yaptığını biliyordu – iyi olacağını biliyordu!”

“Bu ‘baba’ meselesinde doğalsın.”

“Harika bir iş çıkarıyorsun, yeni baba. Mutlu bebeğin adına bunu rahatlıkla söyleyebilirim. ”

“Bugün hayatının yeni küçük bir böcekle ne kadar anlamlı olduğunu hayal edebiliyorum. Keyfini çıkar!”

Burada genel olarak babalar gününde karalayabileceğiniz şeylere ilham vermesi amacıyla bir şeyler yazıp hazırladık. Yazdığını mesajların sonuna seni seviyorum, sevgilerimle, teşekkürler, sevgiler gibi kapanışlar da koyabilirsiniz.

Başta da belirttiğimiz üzere aslında toplu mesajlar veya başkalarının yazdıkları böyle doğum günü, bayram, anneler günü, babalar günü gibi özel günlerde kullanılmamalı. Siz de lütfen burada yazdıklarımızı sadece size fikir vermesi için kullanın ve kendi kelimeleriniz ile bu özel günleri kutlayın. Tüm babaların babalar günü kutlu olsun.

SORU, GÖRÜŞ VE PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.