kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Evde Çorap Paketleme İşi Nedir? Nasıl Yapılır? Ne Kadar Kazandırır?

Evde Çorap Paketleme İşi Nedir? Nasıl Yapılır? Nereden Bulunur? Evde Çorap Paketleme İşine Nasıl Girilir? Evde Çorap Paketleme Ne Kadar Kazandırır? Bu İşi Veren Firmalar Hangileridir?

A+
A-

Türkiye’de ekonomik koşullar zorlu bir süreçten geçiyor. Döviz ve altın alıp başını giderken vatandaşın bütçesi de zorlanıyor. Alışveriş poşetleri aynı parayla her geçen gün daha az doluyor. Bu nedenle insanlar ikinci işlere yöneliyor veya ek iş arıyor. Özellikle ev hanımları, yaşlılar, gençler ev ekonomisine katkı sağlayacak evden yapılacak işlere yöneliyor. Bu işlerin başında da evde çorap paketleme işi geliyor. Peki evde çorap paketleme işi nedir? Nasıl yapılır? Evde çorap paketleme işi veren firmalar ve telefon numaraları nelerdir?

EVDE ÇORAP PAKETLEME İŞİ NEDİR?

Türkiye’de giyim pazarı kısa sürede inanılmaz seviyede büyümüştür. Kriz zamanlarında bile hacmini koruyan giyim sektöründe en popüler ürünlerin başında da çorap gelir. Erkek ve kadın çoraplarına yönelik büyük bir ilgi vardır. Mevsimsel çoraplar, ayakkabılara özel çoraplar, iş ve spor çorapları gibi farklı kategorilerdeki çoraplar en çok alınan ürünler arasındadır. Bu nedenle evden yapılacak işler arasında da çorap işi önceliklidir. Çorap üreten firmalar, tekstil atölyeleri ürettiği çorapların etiketlerini ve paketleme işlemlerini genelde yapmamaktadır. Bu işi yapan kişilere bu iş havale edilmektedir. Bünyesinde daha az personel çalıştırmak isteyen firmalar bu şekilde evden çalışan kişilere yönelir. Evde çorap paketleme, etiketleme işi yapan kişiler de şirketlerle, atölyelerle anlaşarak gereken sürede ve ücret karşılığında görevlerini yerine getirir.

EVDE ÇORAP PAKETLEME VE ETİKETLEME İŞİ NASIL YAPILIR?

Evde çorap paketleme ve etiketleme işi basit bir iştir. Önce şirketle veya atölye ile evden çalışacak kişiler anlaşır. Daha sonra firma kişinin evine çorapları, paketleri ve etiketleri gönderir. Belirli bir süre içinde evden çalışan kişiler bu çorapları paketler, üzerine etiketlerini yapıştırır, istenen şekilde poşetler. Evde çorap paketleme işinde şeffaf, ten renkli, desenli, kilotlu çoraplar bulunur. Diz üstü, diz altı, babet, spor, iş çorapları, uzun-kısa çoraplar da paketlenir. Paketleme ve etiketleme işi tamamlandıktan sonra şirket yetkilisi gelir ve paketleri teslim alır.

EVDE ÇORAP PAKETLEME İŞİ VEREN FİRMALAR VE TELEFON NUMARALARI

Evde çorap paketleme işi yapan firmaları arıyorsanız ve onlara ulaşmak istiyorsanız bu yazının altındaki yorum bölümüne iletişim bilgilerinizi, e-posta adresinizi vererek yorum yazabilirsiniz. Ayrıca internette araştırma yaparak bu işi yapan, yapacak insan arayan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Genelde atölye ve firmalar güvenilir ve uzun yıllar çalıştığı kişilerle çalışmaya devam etmektedir. Bu nedenle hali hazırda çorap paketleme ve etiketleme işi yan kişileri bulmanız gerekmektedir. Ayrıca bu işi yapan kişilerle konuştuğunuzda asla önden para vermemelisiniz. Dolandırılma ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca çevredeki çorap satıcılarına, çorap atölyelerine ve firmalarına da başvuru yapıp böyle bir işi yapmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.

EVDE ÇORAP PAKETLEME İŞİ NE KADAR KAZANDIRIR?

Evde çorap paketleme ve etiketleme işinde kazançlar fena durumda değildir. Basit bir iş olduğu için yüksek olması da beklenemez. Çalışma düzeni bellidir. Ne kadar çorap paketlenirse, ne kadar çok etiket yapılırsa, ne kadar kısa sürede teslimat yapılırsa o kadar iyi kazanç sağlar. Büyük iş alan kişiler, birden fazla atölye ile çalışan kişilerin günlük kazancı 50-100 TL arasında değişebilir. Aylık kazançlar 2-3 bin TL seviyesine kadar çıkabilir. Sigortasız bir iş biçimi olduğu için kazançlar da genelde asgari ücretin üstüne çok çıkmaz. Ancak büyük operasyonların içine girip, büyük miktarda iş yönetirseniz kazançlarınız artabilir.

Yorumlar

  1. Meral Erdemir Avatar Meral Erdemir dedi ki:

    Benim evde paketleme isi yapmak istiyorum evden

  2. Nevin Gökbaş Avatar Nevin Gökbaş dedi ki:

    İlgileniyorum

  3. Hacer Avatar Hacer dedi ki:

    Ekip olarak yapıcaz geri dönüş saglarmısınız

  4. Emine Avatar Emine dedi ki:

    merhabalar adım emine Kayseri de oturuyorum ev hanımıyım evde çorap paketleme işini verirseniz sevinirim

  5. Gülcan demir Avatar Gülcan demir dedi ki:

    Corap etiketleme paketleme isi istiyorum

    1. Şengül var Avatar Şengül var dedi ki:

      Evde 5 kişiyiz çalışmak istiyoruz