kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Evde Kurabiye Yaparak Para Kazanılır Mı? Ne Kadar Para Kazanılır?

Evde kurabiye yaparak para kazanmak mümkün mü? Evde kurabiye yapmak için ne gerekir? Evde kurabiye yapıp satmak için hangi yollar izlenebilir? Ne kadar kazanılır?

A+
A-

Çayın ve kahvenin yanına en çok kurabiye yakışır. Cevizlisi, fındıklısı, çikolatalısı, karamellisi, meyvelisi, bademlisi, fıstıklısı, şekerlisi, vanilyalısı birbirinden lezzetlidir. Un, yağ ve şeker gibi temel malzemelerle yapılan kurabiye günümüzdeki en evrensel ve en sevilen tatlılardan biridir. Bu tatlı yiyecek pek çok kişinin de para kazanmasını sağlar. Özellikle de evde kurabiye yaparak geçimini sağlayan, ev ekonomisine destek olan pek çok ev hanımı, ev adamı, yaşlı, genç, aşçı bulunur. Evden çalışmak isteyenlerde mutfaktaki yeteneğini kullanmayı düşünür. Bu nedenle evde kurabiye yaparak para kazanma yolları sık sık araştırmalara konu olur.

EVDE KURABİYE YAPARAK PARA KAZANMAK MÜMKÜN MÜ?

Günlerde, düğünlerde, davetlerde, misafirliklerde sofralarda, ikramlarda kesinlikle kurabiye bulunur. Şirketler, cafeler, kantinler, pastaneler, yemek şirketleri menülerinde kurabiye bulundurur. Bu nedenle kurabiye üretimi de kurabiye tüketimi de fazladır. Bu pastada pay alabilmeniz mümkündür. Bunun için iyi bir aşçı, lezzetli bir el, güzel tarifler ve müşterilerinizin olması yeterlidir.

EVDE KURABİYE İŞİ NASIL YAPILIR?

Evde kurabiye işi yapmak için fırına, malzemelere, müşterilere ihtiyacınız vardır. Güzel tarifleri, lezzetli ve hünerli ellerinizle hayata geçirerek güzel kurabiyeler elde edebilirsiniz. Lezzetinize güvenen, kurabiyelerinizi beğenen kişiler de yaptığınız ürünleri satın alabilir. Bunun için önce çevrenize, ailenize, arkadaşlarınıza, komşularınıza kurabiye yapıp satacağınızı söylemelisiniz. Böylece insanların aklına bu konuda ilk siz gelirsiniz. Ayrıca pastane ve cafelerden yüksek fiyatla kurabiye almak istemeyenlerin de size ulaşmasını sağlarsınız. Ayrıca pastane, cafe ve yemek şirketleri ile anlaşıp onlara düzenli olarak kurabiye yapabilirsiniz.

EVDE KURABİYE İŞİ YAPMAK İÇİN NELERE İHTİYAÇ VARDIR?

Un, yağ, şeker dersek herhalde helva tarifi vermiş oluruz ama işin bu tarafı bir yana bu işi yapmak için gerçekten basit malzemelere ve hünerli ellere ihtiyacınız vardır. Herkes kurabiye pişirebilir fakat lezzetli elleriniz veya kendinize has hünerleriniz var ise en basit malzemeler ve tarifler ile eşsiz kurabiyeler üretebilir ve insanların sizin kurabiyelerinizi satın almasını sağlayabilirsiniz. Özel malzemeler ile çok özel kurabiyeler de yapabilirsiniz.

Şunu da belirtmekte fayda var ki özel hüner ve el lezzeti her işte olduğu gibi arzulamaktan, aşk ile yapmaktan geçmektedir. Özetle tutkulu bir biçimde işinizi yaparsanız, basit malzemelerinizi alarak evde kurabiye yaparak satma işini yapabilir ve kendinize müşteriler, alıcılar bulabilirsiniz.

EVDE KURABİYE YAPMA İŞİ VEREN FİRMALAR NASIL VE NEREDEN BULUNUR?

Dışarıya çıkıp çevrenizdeki pastaneleri, cafeleri, lokantaları, kantinleri, yemek firmalarını dolaşabilirsiniz. Böyle bir iş yaptğınızı söyleyip yaptığınız kurabiyeleri ikram edebilirsiniz. Lezzetinizi beğenen kişiler sizinle anlaşmayı düşünebilir. Ayrıca organizasyon şirketleriyle konuşup bu tarz hizmet verdiğinizi söyleyebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıp çevrenizle de bu işi yaptığınızı paylaşabilirsiniz. Son olarak bu yazının altına yorum yaparak işverenlerin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

EVDE KURABİYE YAPARAK NE KADAR PARA KAZANILIR?

Pastanelerde, cafelerde kurabiyeler büyüklüklerine göre satılmaktadır. Büyük lezzetli bir kurabiye 5-10 TL arasında satılır. Küçük kurabiyelerden oluşan tabaklar ise 10-20 TL’ye satışa sunulur. Kilo ile satışlarda ise 50-100 TL arasında fiyat sunulabilir. Sizse evinizde 1 tepsi kurabiyeyi 10-20 TL’ye yapabilir ve 40-50 TL’ye satabilirsiniz. Böylece günde 1-2 tepsi yaparak 1000 ile 2 bin TL arasında para kazanabilirsiniz. Tabi ki satış yapacağınız bölgeleri iyi seçerseniz veya şansınız yaver giderse kurabiyeleriniz ile bunun üstünde paralar kazanma ihtimaliniz de bulunmaktadır.

Yorumlar

  1. Şevkiye Hocaoglu Avatar Şevkiye Hocaoglu dedi ki:

    ikinci universite olarak ascilik mezunuyum.Emekliyim ve evde kuru pasta yapmak istiyorum

  2. Kurabiyeci Avatar Kurabiyeci dedi ki:

    Merhabalar Ankara’da iseniz ve evde kurabiye yapıp satmak istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz.

    1. Büşra Avatar Büşra dedi ki:

      Merhaba kurabiye yapıp satacağım nasıl yardımcı olabilirim

    2. Gözde Turan Avatar Gözde Turan dedi ki:

      Merhaba, evde Starbucks kurabiye yapıp satıyorum, sizinle De irtibata geçmek isterim

      1. Yeşim Gülünay Avatar Yeşim Gülünay dedi ki:

        Merhaba bende evde kurabiye yapıyorum aklınıza gelen her türü ve de satmak istiyorum bana ulaşabilirsiniz samsun 19 mayıs ilçesinde ikamet ediyorum yeşim gülünay

  3. Fatma Avatar Fatma dedi ki:

    Merhabalar Adana’dayım kurabiye ve tatli yapıp satmak istiyorum

  4. Özgür GÜL Avatar Özgür GÜL dedi ki:

    Evde tahinli kurabiye ve Starbucks kurabiye yapıyorum.
    İstanbul Anadolu yakası özellikle Kadıköy-Maltepe-Kartal civarına hizmet verebilirim.
    İlgilenenlerin benimle irtibata geçmesini rica ediyorum.
    Teşekkürler

  5. Yeşim Gülünay Avatar Yeşim Gülünay dedi ki:

    Merhaba bende evde kurabiye yapıyorum aklınıza gelen her türü ve de satmak istiyorum bana ulaşabilirsiniz samsun 19 mayıs ilçesinde ikamet ediyorum yeşim gülünay