kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sevgililer Gününe Kadar Bir Şey Almadım Son Gün Ne Alabilirim?

14 Şubat tarihlerinde bazı sevgililer telaşa kapılır. Son güne kadar sevgilisine bir şey almayan, ona sürpriz yapmayan kişiler, sevgililerinin kendilerine sürpriz bir hediye aldıklarını duyduklarında strese kapılır. Çok acil bir şey almak zorunda olan bu kişilerin yazımız devamını okumalarını tavsiye ediyoruz.

A+
A-

Sevgililer Günü

Ülkemizde bir çok özel gün kutlanmaktadır. Bunlardan biri de her yıl 14 Şubatta kutlanan Sevgililer Günüdür. Peki sevgililer gününe kadar bir şey almadım son gün ne alabilirim diyenler için yazımızın devamına bakabilirsiniz.

Pandemi yasaklarıyla birlikte geçirdiğimiz 14 Şubat Sevgililer Gününde eşine, sevgilisine bu güne kadar bir şey almayan kişiler için özel bir yazı kaleme aldık. Özellikle evli çiftler için nasıl olsa evlendik, sevgililer günü de neymiş, sevgililer gününde bizlik bir şey yok diye düşünerek son güne kadar hediye almayan kişilerin yazımız devamını okumalarını tavsiye ediyoruz. Bir de sabahın ilk saatlerinde eşi veya sevgilisinden hediye alan kişiler, son gün ben ne alabilirim, ne yapabilirim diye düşünüyorlarsa, yazımız devamını okuyarak bu günü kazasız atlatabilirler diye umuyoruz.

Eşine ve sevgilisine bir şey almayanlar henüz geç kalmadınız. Her ne kadar pandemi yasaklarından dolayı birçok AVM ve diğer satış mağazaları kapalı olsa da eşinizin hala yüzünü güldürecek sürprizler yapmanız mümkün. Özellikle bu günü eşinden unutmasını beklemediğini hissettiren kişiler için gün bitmeden durumu toparlamalarının önü açık.

Sevgililer Gününe Kadar Bir Şey Almadım, Son Gün Ne Alabilirim?

Bilindiği üzere bugün pandemi yasaklarının devam ettiği bir haftasonu içerisindeyiz. Yasaklar yüzünden birçok alışveriş merkezi ve satış mağazası kapalı durumunda. O halde eşimize, sevgilimize bu son günde nereden, neler alabiliriz?

Her ne kadar bugün birçok yer kapalı olsa da son düzenleme ile birlikte bu haftasonu çiçekçiler açık bırakıldı. Kadınların büyük bölümü hiç hediye almamaktansa bir demet çiçek almaya çok sevinirler. Burada amaç hatırlandığını, sevildiğini, önemsendiğini hissetmektir. Dolayısıyla bir bukle çiçek dahi bunu sağlamaya yetecektir. Yerinizden kalkıp sevdiklerinize bir bukle çiçek satın alın.

Yasakların devam ettiği bugün bazı alışveriş mağazaları hala açık. Gıda ile birlikte bir çok şeyin aynı anda satıldığı bu mağazalarda kozmetik ürünlerinden, kıyafetlere, çantadan, kemere birçok şeyi bulmanız mümkün. Buralara gittiğinizde 14 Şubat’a özel bir şey bulabileceğinizi umuyoruz. A101, BİM ve ŞOK gibi mağazalar içerisinde de sevgilinizi veya eşinizi mutlu edebilecek mutfak eşyaları, süs eşyaları, aksesuarlar gibi birçok şeyi bulabilirsiniz.

Son gün yapılabilecek bir diğer şey de internet alışverişidir. Son güne kaldığınız bugünde bir şey almamanızı gerektirmez. İnternet üzerinden bir şeyler alıp, sevgilinize hediyesinin yolda olduğunu hafta içi geleceğini söyleyebilirsiniz. Bu sayede kalbi kırılan bir sevgili yerine umutla hediyesinin ne olduğunu bekleyen hafif üzgün bir sevgiliyle günü geçirebilirsiniz.

Elbette sevgili veya eşe yapılabilecek sürprizlerin hepsi maddi bir şey olmak zorunda değildir. Özellikle erkekler eşinize güzel bir kahvaltı veya akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Bugün sen yorulma bütün işleri ben yapacağım diyebilirsiniz. Ona akşama kadar hizmet ederek, rahat ve dinlenerek geçireceği bir gün yaratabilirsiniz. Sevdiğinize sevildiğini hissettirmek mutlulukların en güzelidir. Bunun karşılığı da her zaman maddi değil, manevi bir şekilde de sağlanabilmektedir.

Bir diğer hediye de sürpriz bir tatil rezervasyonu yaptırmak şeklinde olabilir. Eşinize bu kış aylarında bir kış tatili, bir kaplıca tatili veya yaz ayları için bir yaz tatili rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Bu rezervasyon çıktısını sevgilinize gösterdiğinizde yüzündeki mutluluğu görmeniz kaçınılmaz olacaktır. Bunun dışında yurtdışı gezi rezervasyonu da 14 Şubat tarihinde yapabileceğiniz bir şeydir.

Yapılabilecek bir diğer şey de eşinizle gezi organizasyonu yapmaktır. Eşinizi alın açık havada yürüme mesafesi bir parka götürün. Orada kafanızı dağıtacak bir şeyler yapmaya özen gösterin, açık havada sevdiğinize hoş sözler söyleyerek kalbini alın ve alamadığınız hediyelerin boşluğunu bu manevi hareketle doldurun.

Son olarak güzel bir film organizasyonu ayarlayın. Sevdiğinize veya eşiniz mısır patlatın, çerezler alın, içeçekler alın, ona masa hazırlayın. Sevdiklerinizle peş peşe romantik filmler izleyin, birlikte izlenebileceğiniz bir diziyi bugün bitirin. Bütün hizmeti olabildiğince siz yapmaya çalışın. Kısaca sevgilinize değer verin, verdiğiniz bu değeri ona hissettirin.

Bu saydıklarımızdan herhangi birini bugün yaptığınızda eşinizin veya sevdiğinizin yüzündeki mutluluğu görmeme ihtimalinizin olmadığını düşünüyoruz. Bir sonraki 14 Şubat’ı daha planlı bir şekilde geçirmeniz dileğiyle, mutlu pazarlar dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.