kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Survivor'da En Başarılı Yarışmacı Kimdir 2020?

TV8 kanalının vazgeçilmez programı survivor'da en başarılı yarışmacı kimdir? 11. haftası sona eren yarışmada birbirinden yetenekli yarışmacılar arasında en çok oyun kazanan yarışmacı kimdir? Survivor'da yer alan gönüllüler takımında yer alan yarışmacılar içerisinde en başarılı hangisidir? Ünlüler takımında en çok puan alan yarışmacı kimdir? Son günlerde halkın verdiği SMS 'ler sayesinde birinci çıkan Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Yağcı genel tablo'da kaç puan toplamıştır? İşte detaylar…

A+
A-

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı ‘nın yaptığı, ülkemizin son yıllarda en çok izlenen yarışma programlarının başında yer alan Survivor’da en başarılı yarışmacı kimdir? 2020 Survivor’da en çok puanı hangi yarışmacı almıştır? Yarışmanın en popüler isimleri olan Mert Öcal, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Yağcı genel tablo’da kaç puan toplamıştır? Bütün bu sorularınızın cevabı olacak bir yazı hazırladık. Yazımız içerisinde TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı olan Survivor programına ait istatistikleri görebilirsiniz.

Survivor’da Kaçıncı Hafta Sona Erdi?

2020 Survivor Yarışması 16 Şubat 2020 tarihinde başlamıştır. 2,5 aydır süren yarışmada kalan yarışmacılar 11 haftadır mücadele etmektedir. Ünlüler ve gönüllüler takımında yer alan ve sonrasında birleşme partisine katılarak takımların birleşmesi sonrası yarışmaya devam eden birbirinden yetenekli yarışmacılar, büyük bir gayretle mücadeleye devam ediyor. 12. haftanın devam ettiği yarışmada en başarılı yarışmacılar, halkın vermiş olduğu SMS oylarıyla birlikte yarışmadaki mücadeleyi sürdürmeye devam ediyor.

Ünlüler Takımında Kalan Yarışmacılar Hangileridir?

Adaların birleşmesi ile birlikte yarışa devam eden bir birinden güçlü yarışmacılar, 12 haftalardır bir birinden zor parkurlarda mücadele etmeye devam etmektedir. Ünlüler takımında kalan yarışmacılar; Elif Yıldırım Gören, Sercan Yıldırım, Aycan Yanaç, Mert Öcal, Aşkım Burçe Tunay, Ersin Korkut ve Yunus Emre Özden ‘dir. Her hafta bir yarışmacının elendiği yarışmada ünlü takımında sadece 7 kişi kalmıştır. Ünlüler takımında en fazla ön plana çıkan yarışmacı Mert Öcal’dır. Kadınlarda ise Aycan Yanaç bir çok kez halkın vermiş olduğu oylarla birinci seçilmektedir.

survivor unluler takymy 12. hafta

Gönüllüler Takımında Kalan Yarışmacılar Hangileridir?

Haftalardır birlikte hareket edememekten yakınan ve bir türlü istedikleri sonuçları alamayan gönüllüler takımı, 10. haftada Berkan’ın ünlülerden gönüllülere katılmasıyla birlikte sonuç almaya başlamıştır. Bu haftadan sonra ” Gönüllüler Takımı ” çok başarılı bir ivme yakalamıştır. Eski kötü grafikleri birden tersine dönmüş ve ünlüler, gönüllülerden oyun alamaz hala gelmiştir. 12. haftanın devam ettiği yarışmada son olarak, gönüllüler takımında Gizem Birdan 11. hafta sonunda elenmiştir. Gönüllüler takımında kalan yarışmacılar; Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı, Berkan Karabulut, Evrim Keklik, Yasin Obuz, Cemal Can Canseven ve Sadık Ardahan Uzkanbaş ‘tır. Gönüllüler içerisinde de toplam 7 yarışmacı kalmıştır. Gönüllüler içerisinde ünlülerde yer alırken yarışmanın ilerleyen haftalarında gönüllüler takımına geçen çok başarılı yarışmacılar olmuştur. Barış Murat Yağcı ve Berkan Karabulut ‘un yarışmanın başında beri göstermiş oldukları performans çok iyidir.

survivor gonulluler takymy 12. hafta

Ünlüler Takımında En Başarılı Yarışmacı Kimdir?

2020 Survivor Yarışmasında Ünlüler Takımının en başarılı yarışmacısı Elif Yıldırım Gören’dir. Elif’i yarışmadan beklenmedik şekilde elenen ve bir çok kişinin hayıflanmasına sebep olan, Parviz Abdullayev gelmektedir. Bu yarışmacıları eski milli futbolcu olan Sercan Yıldırım ve şimdiki milli futbolcu olan Aycan Yanaç takip etmektedir. İşte, 2020 Survivor Yarışmasının En Başarılı Ünlüleri:

SIRA YARIŞMACI PUAN
1 Elif Yıldırım Gören 87
2 Sercan Yıldırım 81
3 Aycan Yanaç 80
4 Mert Öcal 65
5 Aşkım Burçe Tunay 35
6 Ersin Korkut 19
7 Yunus Emre Özden -18

Gönüller Takımında En Başarılı Yarışmacı Kimdir?

2020 Survivor Yarışmasında Gönüllüler Takımının en başarılı yarışmacısı Barış Murat Yağcı’dır. Yarışmanın başında ünlüler takımında olan Barış daha sonra gönüllüler takımına geçmiştir. Çıktığı oyunların çoğunu kazanan Barış, çok önemli puanlar almıştır. Yarışmanın başından beri de istatikleri en iyi olan yarışmacıdır. Barış’ı gönüllüler takımında Nisa takip etmektedir. Bu yarışmacıları yine eski ünlü yeni gönüllü olan Berkan Karabulut ve Evrim Keklik takip etmektedir. İşte, 2020 Survivor Yarışmasının En Başarılı Gönüllüleri:

SIRA YARIŞMACI PUAN
1 Barış Murat Yağcı 129
2 Nisa Bölükbaşı 104
3 Berkan Karabulut 99
4 Evrim Keklik 77
5 Yasin Obuz 66
6 Cemal Can Canseven 62
7 Sadık Ardahan Uzkanbaş 44

Genel Tabloda En Başarılı Yarışmacılar Kimlerdir?

Son olarak genel tabloya baktığımızda en başarılı isimler gönüller takımında görülmektedir. Barış, Nisa ve Berkan 2020 Survivor Yarışmasının en başarılı yarışmacılarıdır. İşte, 2020 Survivor Yarışmasının En Başarılı Performanslarını Gösteren Genel Tablo:

SIRA YARIŞMACI PUAN
1 Barış Murat Yağcı 129
2 Nisa Bölükbaşı 104
3 Berkan Karabulut 99
4 Elif Yıldırım Gören 87
5 Parviz Abdullayev 82
6 Sercan Yıldırım 81
7 Aycan Yanaç 80
8 Evrim Keklik 77
9 Yasin Obuz 66
10 Mert Öcal 65
11 Cemal Can Canseven 62
12 Sadık Ardahan Uzkanbaş 44
13 Aşkım Burçe Tunay 35
14 Meryem Kasap 33
15 Ersin Korkut 19
16 Burak Yurdugör 15
17 Makbule Karabudak 10
18 Ezgi Hocaoğlu 9
19 Fatma Günaydın 7
20 Şaziye İvegin Üner 7
21 Uğur Pektaş 2
22 Erman Altıkardeş -4
23 Derya Can -6
24 İlayda Velibeyoğlu -6
25 İrem Akın -8
26 Tayfun Erdoğan -8
27 Ceyhun Uzun -9
28 Gizem Birdan -10
29 Yunus Emre Özden -18
30 Tuğba Melis Türk -18
Yorumlar

  1. Sörvayvırcı Avatar Sörvayvırcı dedi ki:

    Sercan futbolculuğundan daha iyi durumda. Ama barış murat canavar gibi maşAllah.