kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Yaylakent Belediyesi Personel Alım İlanı 2021

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alım İlanı yayımlandı. Yaylakent Belediyesi 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir?

Yaylakent Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılında süreci yürütülmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular hangi tarihler arasında gerçekleştirilecek? Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı hangi kadro için kaç kişilik olacak? Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına dair detayları ve ilanın tam metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların kamu haklarından herhangi bir gerekçe ile mahrum bırakılmamış olmaları, Türk vatandaşı olmaları en temel koşullardır. Bunların yanında Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların ceza mevzuatı gereğince kasıtlı suçlardan bir sene veya daha uzun bir mahkumiyet almamış olmaları, aynı mevzuat hükümlerince yüz kızartıcı olarak nitelendirilen suçlardan ya da devlete karşı tanımlanmış olan suçlardan hiçbir şekilde mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları şarttır. 

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında alım yapılacak kadroların gerektirdiği vazifeleri yerine getirecek düzeyde bir akıl rahatsızlığı olmaması gereken adayların, 2020 yılında gerçekleştirilen 2020 KPSS Ön Lisans oturumundan en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. 

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında Yapılabilecek?

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru koşullarını eksiksiz biçimde taşıyan adaylar 14 Nisan 2021 tarihinden 16 Nisan 2021 tarihine kadar başvurularını Yaylakent Belediye Başkanlığı’na bizzat başvurularını gerçekleştirebilecekler.

yaylakent 1

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadro İçin Kaç Kişilik Olacak?

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında Belediye Başkanlığı 1 adet Zabıta Memuru istihdamı gerçekleştirecek.

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların erkek ya da kadın olması farketmeyecek. Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru için adayların bazı özel başvuru koşullarını taşıyor olmalarının yanında herhangi bir ön lisans bölümünden mezun olması yeterli olacak.

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına 2020 yılında alınmış olan KPSS P93 puan türü ile başvuracak adaylar bu puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puana sahip olan beş aday Yaylakent Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan uygulamalı sınav ile sözlü sınava katılma hakkı elde edecek.

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımında sınavlara katılma hakkı elde eden beş aday 3 Mayıs 2021 tarihinde bu sınavlar için Belediye Başkanlığı’nda hazır bulunacak.

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının özel başvuru şartlarını, sınava dair detaylı bilgileri ve diğer detayları görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Yaylakent Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alım sürecini takip etmek, sınavlarına dair bilgiler almak ve diğer adaylara sorularınızı yöneltebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.