kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Zengo Yasemin Sakallığıoğlu Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır, Kaç Yıldır Oyunculuk Yapmaktadır?

Instangram paylaştığı videolar aracılığıyla milyonların takipçisi haline gelen Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Yasemoz88 nicki ile instagramda tanınan Yasemin Sakallıoğlu nerelidir? Yasemin Sakallıoğlu kaç yaşındadır, hangi filmlerde rol almıştır? Zengo isimli sinema filmi 2020'de beyaz perdede olacak Yasemin Sakallıoğlu kaç yıldır oyunculuk yapmaktadır? Sosyal medyada kaç kişi tarafından takip edilmektedir? Şahan Gökbakar'ın yönettiği Zengo filmi ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar…

A+
A-

Çağımızın görsel medya yayın akışını sosyal medya hesapları sağlamaktadır. Televizyonun yerini instagram, tik tok vidoları ve YouTube kanalları almıştır. Özellikle gençler arasında televizyon izlenme oranı ciddi oranda düşmüştür. Yeni medya olarak adlandırılan fecebook, twitter, instagram ve YouTube gibi sosyal medya platformları kendi ünlülerini yaratmakta da geç kalmamıştır. YouTube kanallarında bilindiği üzere bir çok YouTuber ünlü olmayı başarmış ve milyonları kendilerine izletir hala gelmiştir. Enes Batur, bu YouTuber‘lar içerisinde en bilinen isimdir. Aynı şekilde diğer sosyal medya mecraları da bu tip ünlülerin ortaya çıkmasında etkili olmuştur. Instagram üzerinden Yasemoz88 nicki ile bir çok komik videoyu instagram hesabında paylaşan Yasemin Sakallıoğlu da bu ünlülerin başında gelmektedir. Çok kısa sürede ünü ülke çapına yayılan Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Bütün bu detayları yazımız devamında görebilirsiniz.

Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Yasemin Sakallıoğlu, instagram hesabındaki nickname üzerinden de görüleceği üzere 1988 İstanbul doğumludur. 19 Mayıs 1988’de dünya’ya gelmiştir. 32 yaşında olan Yasemin hanım, İstanbul’da büyümüştür ancak babası Sakaryalı annesi ise Rizelidir. Boğa burcuna ait bütün özellikleri taşıyan Yasemin Sakallıoğlu, komik, arkadaş canlısı, hoş sohbeti olan, enerjisi yüksek ve sempatik bir kişiliğe sahiptir. Bunun yanı sıra tıpkı diğer boğa burçlarında olduğu gibi çalışkan, hırslı, azimli, inatçı ve biraz sinirli bir yapıya sahiptir. Instagram ve YouTube hesaplarında içten ve samimi anlatımıyla kendini izleyenlere sevdiren ve bolca da güldüren Sakallıoğlu, İstanbul Aydın Üniversitesi drama ve oyunculuk bölümü mezunudur. Yasemin fenomen olmayı annesini taklit ederek çektiği videolar ve “Doğru koca nasıl seçilir” videosu sayesinde yakalamıştır.

Yasemin Sakallıoğlu Nasıl Fenomen Oldu?

Yasemin Sakallıoğlu, instagram üzerinde çektiği videolarla tanınmıştır. Bu videolar sayesinde de kendisine televizyon ve sinema dünyasının kapıları açılmıştır. Özellikle Rizeli olan annesinin taklitlerini yaparak dikkatleri üzerine çeken Yasemin hanımın, “Doğru koca nasıl seçilir” videosunun da milyonlar tarafından izlenmesi rüştünü ispat etmesini sağlamıştır. Bu sayede ATV haberde gösterilen Sakallıoğlu’na Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde rol verilmiştir. Yıllardan beri oyunculukla uğraşan Yasemin hanım, 2015 yılında bu dizide oynamıştır.

Sosyal Medya Hesaplarını Kaç Kişi Takip Etmektedir?

Yasemin Sakallıoğlu sosyal medyada ciddi sayıda takipçi tarafından takip edilmektedir. Yasemoz88 nicki ile açtığı instagram hesabında 2020 yılı itibariyle 286 video bulunmaktadır. Instagram üzerinden kendisi takip eden kişi 3.4 milyona ulaşmıştır. Yasemin’in ilk videosu “Erkekten arkadaş olur mu? başlığıyla yer almıştır. Yasemin hanım facebook hesabını ise 21 Ağustos 2013 tarihinde açmış ve bu hesaptan sadece 7 video paylaşımı yapmıştır. Kendisini YouTube üzerinden takip edenlerin sayısı ise 149 bin kişiyi geçmiştir. Burada ilk videosunu 27 Şubat 2019 tarihinde paylaşmasına rağmen bu video 500 binin üzerinde görüntülenme almıştır.

Youtube kanalında yaptığı açıklama şöyledir: “Merhaba arkadaşlar ben Yasemin Sakallıoğlu. Tek başına gülmeyi sevmediğimden bu kanalı açtım. Kalabalık kahkahalarımız olsun istedim. Bu nedenle hoşgeldiniz.”

Zengo Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Yasemin Sakallıoğlu 6 Mart 2020 tarihinde vizyona girecek ilk sinema filmi “Zengo” ile beyaz perde de boy gösterecektir.  Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın yönetmeliğini yaptığı film, komedi türündedir. Zengo, ünlü bir modacı olmanın hayalini kurarken, kendisini büyük bir rekabetin içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu edinmektedir. Zerrin yaşadığı mahallenin kentsel dönüşüme girmesi ile kendisini bir anda lüks bir hayatın içinde bulur. Sonradan görme olmasının yanı sıra eğlenceli bir kadın olan Zerrin, mahallesindeki kadınlara kendi yaptığı tasarımlarını giydirir. Ünlü bir modacı olmanın hayalini kuran Zerrin, çocukluğundan beri rekabet halinde olduğu Menkibe’nin kendi tasarımlarını çalıp, bir defile düzenlediğini öğrenince çıldırır. Bunun üzerine genç kadın, terzisi ve en yakın arkadaşı olan Fazilet’i de yanına alarak, hayatının değişmesine neden olacak eğlenceli ve bir o kadar da zorlu bir maceraya atılır.

Yorumlar

  1. Hastasıyız Dede Avatar Hastasıyız Dede dedi ki:

    Çok başarılı olacağını düşünüyorum. Kesinlikle gişe rekoru kıracaktır. En az 3 milyon izlenir.