kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı DOKA Personel Alım İlanı 2020

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı DOKA 2020 yılı personel alım ilanını yayınladı. 2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı ilanı yayınlandı. Bu ilana göre 2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı kaç kişilik olacak? 2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı hangi kadrolar için yapılacak? 2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? Detaylara haberimizde erişebilirsiniz.

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların şartları sağlıyor iseler başvurularını 5 Kasım 2020 tarihinden 17 Kasım 2020 tarihine kadar Sanayi Bakanlığı kalkınma ajansları sınav başvuru ekranları üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru yapabilmeleri için bazı şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu şartların bazıları genel başvuru koşulları olarak nitelenirken bazıları ise kadrolara göre farklılaşabilmektedir. 2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmalarının yanında kamu hak mahrumiyetlerinin de olmaması, devlete karşı suçlardan hüküm giymemiş olmaları, yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş olmaları, soruşturmalarının yapılmış olması, askerlik durumlarının askerlik ile ilişiksiz olması, vazife yapmalarına mani herhangi bir akıl rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir.

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı Sınavları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuru yapan adaylar arasından şartları sağlayan belirli sayıda aday 24 Kasım 2020 tarihinde ilan edilecek sınavlara katılma hakkı elde edebilecek.

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı kapsamında 1 tanesi Hukuk müşaviri, 1 tanesi iç denetçi, 4 tanesi ise uzman olmak üzere toplam 6 adet personel istihdam edilecek.

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuru Özel Koşulları Nelerdir?

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımlarından Uzman kadrosuna başvuruda bulunmak isteyen adayların Mühendislik Fakültesi bölümlerinden mezun olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavı 2019 – 2020 Lisans oturumlarında KPSS P3, P2 veya P1 puan türünden en az 80 puan almış olmaları gerekmektedir. kamu haber

fynd 2

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına Başvuruda Yabancı Dil Puanı Şartı Var Mı?

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların son beş senelik periyot içerisinde ÖSYM tarafından yapılan YDS oturumlarının birisinden en az C düzeyi yani 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına dair tüm ayrıntıları, diğer kadroların başvuru özel şartlarını incelemek ve başvuru evrakı gibi diğer teferruata erişmek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı sürecini izlemek ve alıma başvuru planı olan diğer adaylarla istişare için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.