kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Dövmesi Olan Özel Harekat Polisi Olabilir Mi?

Dövmesi Olan Özel Harekat Polisi Olabilir Mi?

A+
A-

Vücudunda Dövmesi Olanlar Özel Harekat Polisi Olabilir Mi? Dövmesi Olan Özel Harekat Polisi Olabilir Mi? Dövme Polis Olmaya Engel Mi? Dövme Polisliğe Engel Mi? Dövmesi Olanlar Polis Olabilir Mi? Polislikte Dövme Sorun Olur Mu? Dövmeli Polis Olur Mu? Vücudunda dövme olan ve polis, özel harekat polisi olmak isteyenler için araştırdık.

Dövmesi Olan Özel Harekat Polisi Olabilir Mi? Dövmesi Olan Polis Olabilir Mi? Ülkemizin jeopolitik konumu nedeniyle gerek ülkemizde gerek çevre ülkelerde güvenlik sorunları sürekli meydana geliyor. Bu yüzden son yıllarda devlet yüksek sayıda polis alımı gerçekleştiriyor. Ülkesine hizmet etmek isteyen, ülkenin güvenliğini sağlamak isteyen binlerce kişi polis olmak istiyor. Polis olmak isteyen binlerce genç ise polis olmak için uygun olup olmadığını merak ediyor. Özellikle de vücudunda dövme olanlar ve vücuduna dövme yaptırmak isteyen gençler bu durumun polis olmalarını engelleyip engellemeyeceğini merak ediyor..

Polis Özel Harekat PÖH Nedir? Başvuru Şartları Nelerdir?

Polis olmak, emniyet güçlerine katılmak, ülkenin güvenliğine hizmet etmek isteyen adaylar için Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğini esas alarak iki sorunun cevabını aradık. Dövmesi Olan Özel Harekat Polisi Olabilir Mi? Dövmesi Olan Polis Olabilir mi?

Vücudunda Dövmesi Olan Polis Olabilir Mi?

Dövmesi Olan Özel Harekat Polisi Olabilir Mi ?

Son yıllarda yaşanan güvenlik sorunları nedeni ile Emniyet Teşkilatının bu seçkin birimi oldukça öne çıktı. Kahraman polislerden oluşan Özel Harekat Şubesi binlerce gencin çalışmak istediği birim oldu. Polis alımlarının ardı ardına gelmesi ve gelecek olması binlerce gencin ”dövmesi olan Polis Özel Harekat olabilir mi?” sorusunu sormasına neden oldu. kamu haber

Resmi Gazete’nin 3 Ağustos 2003 tarihli basımında yayımlanan Emniyet Teşkilatı Sağlık Yönetmeliği bu soruya çok açık ve net bir şekilde cevap veriyor. Emniyet Teşkilatı Sağlık Yönetmeliği’nde adayın vücudunun herhangi bir yerinde dövme veya benzeri kalıcı izler olması durumunda adayın öğrenci olmasına engel teşkil eder ifadesi bulunuyor. Başka bir deyişle vücudunun herhangi bir noktasında dövme olan bir aday Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmak ya da çalışmaya aday olma imkanını kaybetmiş olur. Vücudunda dövmesi olan Özel Harekat Polisi olamaz.

Dövmesi Olan Polis Olabilir Mi?

Emniyet Teşkilatı Sağlık Yönetmeliği polis olmak isteyen adayın vücudunda dövme olması durumunda adayın öğrenci olamayacağını açıkça belirtir. Vücudun herhangi bir kısmında dövme olması adayın öğrenciliğe geçişine engel olur.

Polis Memuru Maaşları Ne Kadar?

Vücudunun herhangi bir kısmında dövme olan aday Polis olamaz. Adayın bu kesin bilgiye rağmen başvuruda bulunması durumunda gidebileceği en ileri nokta sağlık kontrolüdür. Bu aşamada adayın dövmesi olduğu fark edildiğinde aday elenir.

Devlet kurumlarında dövme yasak mı?

Kamu görevlilerinin dövme yaptırmasının veya vücudunda dövme olmasının Yönetmeliğe aykırılık teşkil edeceğine dair bir hüküm bulunmamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.