kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Armada AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl?

Armada AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl? Ankara'daki en büyük alışveriş merkezlerinden Armada nedir? Ne demek? Ne zaman kuruldu? Armada çalışma saatleri ve ziyaret saatleri nasıl? Armada iletişim, adres ve konum bilgileri…

A+
A-

Ankara, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır. Ankamall, Panora, Nata Vega, A City ve Armada şehirdeki büyük AVM’lere örnek olarak gösterilebilir. Başkent Ankara’da her gün binlerce kişi alışveriş merkezlerine gitmektedir. Gençlerin, ailelerin, çiftlerin buluşma yeri son yıllarda alışveriş merkezleri olmuştur. Özellikle Ankara’da gezecek bir yer bulamadığından şikayetçi olanlar AVM’lere yönelmektedir. Ankara’daki AVM’ler arasında ise büyüklüğü, konumu ve sahip olduğu mağazalar ile Armada öne çıkmaktadır. Her gün binlerce başkentliyi ve ziyaretçiyi ağırlayan Armada hakkında pek çok konu merak edilmektedir. Ama en çok merak edilen konu AVM’nin saat kaçta açılıp kaçta kapandığıdır. Peki Armada nedir? Ne demek? Armada kaçta açılıyor ve kaçta kapnıyor? Armada çalışma saatleri ve ziyaret saatleri nasıl?

Ankara Armada AVM Nedir? Ne Demek?

Armada AVM, 28 Eylül 2002 yılında açılmıştır. 20 yıla yaklaşan bir süre boyunca hizmet veren bu alışveriş merkezi kısa sürede bir cazibe merkezine dönüşmüştür. Yıllar içerisinde büyüme projeleriyle kapasitesini artıran AVM’nin toplam alanı 125 bin metrekaredir. AVM ise 30 bin metre kare üzerinde bulunmaktadır. 2200 araçlık otopark kapasitesiyle vatandaşların ilgisini çeken AVM 250’den fazla mağazaya da ev sahipliği yapmaktadır. Spor salonu, sinema, yemek salonu, yüzlerce mağaza, konser alanı, paintball, iş merkezi ve hayat sokağı gibi hizmetler veren alışveriş merkezini her gün binlerce kişi ziyaret etmektedir. Armada İtalyanca kökenli bir sözcüktür. Deniz Kuvvetleri ve donanma anlamına gelmektedir. AVM bir gemiye benzetildiği için bu ad verilmiştir. Kamu Haber

Armada AVM Çalışma Saatleri ve Ziyaret Saatleri 

Sinemaya gitmek isteyen, hayat sokağında vakit geçirmek isteyen, kuyumculara gitmek isteyen, elbise almak isteyen, yemek yemek isteyen, otoparka ihtiyacı olan, iş merkezinde faaliyet yürüten binlerce kişi her gün Armada’ya gitmektedir. 7 gün 24 saat anlayışı ile hizmet veren AVM’nin hangi saatler arasında çalıştığı ise merak konusudur. AVM’ye ilk kez gidecek olanlar, yerli ve yabancı turistler Armada’nın çalışma saatlerini ve ziyaret saatlerini araştırmaktadır. Armada çalışma saatleri sabah 10.00 ile akşam 22.00 arasındadır.

Çalışma saatleri ve ziyaret saatleri: 10.00-22.00

armada nedir ne demek

Armada AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır?

Alışveriş merkezinde çalışan binlerce kişi, alışveriş yapacak olanlar, spora gidecek olanlar, otoparka ihtiyaç duyanlar, iş merkezinde çalışanlar, tüketiciler, eğlenmeye gezmeye gidecek olanlar Armada’nın açıldığı ve kapandığı saatleri merak etmektedir. Armada AVM yönetiminden alınan resmi bilgilerle sizler için alışveriş merkezinin saat kaçta açıldığını ve kaçta kapandığını araştırdık ve gün gün bu saatleri listeledik. İşte AVM’nin açılış ve kapanış saatleri..

Armada pazartesi açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Salı açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Çarşamba açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Perşembe açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Cuma açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Cumartesi açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Pazar açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Armada AVM Hafta Sonu Açık Mı?

Alışveriş merkezleri 7 gün 24 saat anlayışı ile tüm yıl hizmet vermetkedir. Üstelik hafta içinde insanlar genellikle iş ve ev arasında mekik dokuduğu için AVM’lere gidenlerin sayısı hafta içi daha azdır. AVM’lerde asıl yoğunluk hafta sonu kalabalık olmaktadır. Bu nedenle Armada AVM’de hafta sonu boyunca iki gün hizmet vermektedir.

AVM cumartesi çalışma saatleri: 10.00-22.00

AVM pazar çalışma saatleri: 10.00-22.00

Armada AVM Bayramda, Resmi Tatilde ve Yılbaşı Açık Mı?

Armada AVM 1 Ocak yılbaşı, 23 Nisan Çocuk Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 19 Mayıs Gençlik Bayramı, 15 Temmuz Demokrasi Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve dini bayramlarda hizmet vermeye devam etmektedir. Bayramlarda, resmi tatillerde insanlar işe ve okula gitmediği için AVM’lere akın etmektedir.

Armada’ya Nasıl Gidilir? Armada Adres ve Telefon Bilgisi

AVM’yi rakiplerinden bir adım öne çıkaran özelliği konumudur. Ankara’nın en işlek caddelerinden biri olan Eskişehir yolu üzerinde bulunan AVM’ye her gün binlerce kişi gitmektedir. Hem otomobil ve tekerlekli toplu taşıma araçları ile hem de raylı sistemlerle AVM’ye gitmek mümkündür. Armada’nın bulunduğu bölgede Söğütözü metro durağı bulunmaktadır. AVM’nin adres, konum ve telefon bilgisi aşağıdaki gibidir:

Eskişehir Yolu Numara:6 06560 Söğütözü/ANKARA

Armada telefon numarası: 312 219 13 19
Fax numarası: 312 219 13 30
E-mail adresi: info@armadaavm.com

armada iletisim

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.