kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Gelir İdaresi Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınav İlanı 2021

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 2021 yılı için görevde yükselme kapsamında Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı sınav ilanı yayımlandı.

A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından görevde yükselme ilkeleri kapsamında 2021 yılı Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı sınav ilanı yayımlandı. Yayımlanna bu ilana göre Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavı başvuru şartları nelerdir? Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavı ne zaman gerçekleştirilecek? Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavına başvurular ne zaman yapılacak? Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavı ile kaç müdür yardımcısı alınacak? Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavı ilanını ve detayları haberimizde bulabilirsiniz. kamu haber

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavına Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavı için şartları sağlayan Gelir İdaresi Başkanlığı personeli başvurularını 5 Temmuz 2021 tarihinden 16 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavına başvurular başvuru formunun doldurulması ile Gelir İdaresi Başkanlığı Merkez Atama Müdürlüğü’ne ve personel müdürlüklerine gerçekleştirilecektir.

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavına Başvuru Şartları Nelerdir? Kimler Görevde Yükselmeye Tabi?

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavına başvuruda bulunabilecek Gelir İdaresi Başkanlığı uhdesindeki unvanlar şu şekilde;

  • Gelir Uzmanı
  • Şef
  • Çözümleyici
  • Vergi İstihbarat Uzmanı

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavına görevde yükselmeye tabi yukarıda saymış olduğumuz personelin başvuru imkanı bulunmaktadır. Bu unvanlarda bulunan ve yükselme ilkelerine tabi olan personelin iki sene fiilen bu unvanlarda çalışmış olmaları ve 6 senedir devlet memurluğu görevinde hizmetlerinin bulunması şarttır.

Bununla birlikte Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavına başvuru yapacak olan adayların en az dört yıl öğrenim veren yükseköğretim kurumlarından mezun durumda bulunmaları, başka bir deyişle en az lisans düzeyinde mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavı Kaç Kişinin Yükselmesi İçin Gerçekleştirilecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavı toplam 100 Vergi Dairesi Müdür Yardımcısının seçimi için gerçekleştirilecektir.

gib bina 1

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavı 11 Eylül 2021 tarihinde Saat: 10.00’da Ankara’da gerçekleştirilecek. Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavında adaylara mevzuat konularından çoktan seçmeli sorular yöneltilecek. Adayların Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavında başarılı olabilmeleri ve sözlü mülakata katılabilmeleri için en az 70 puan almaları gerekmektedir.

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavında başarı şartını sağlayan adaylardan ise en fazla kadroya alınacak aday sayısının iki katı kadarı sözlü mülakatlara katılma hakkı elde edebileceklerdir. Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavının sözlü kısmının tarihi daha sonra ilan edilecektir.

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavının konularını, başvuru detaylarını ve diğer bilgileri görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavı sürecini takip etmek, bilgiler almak ve sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.