kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alım İlanı 2020

İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman?

İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan bu ilana göre 2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı kaç kişilik olacak? 2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvurular hangi tarihler arasında ve nasıl gerçekleştirilecek? 2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımına kimler başvuruda bulunabilecek? 2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Başvurular Hangi Tarihlerde ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı için Genel Sekreterlik tarafından belirlenmiş olan başvuru koşullarını taşıyan adaylar başvurularını 25 Aralık 2020 tarihi saat: 16.00’a kadar Birlik Genel Sekreterliğine ilgili evrakı ulaştırarak gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar 2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı başvuru belgelerini aşağıda yer vereceğimiz ilan Tam Metninde göz atabilirler.

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Başvuruda Bulunabilir?

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayları evvela Türk Vatandaşı olmaları lazımdır. Bunun yanında adayların kamu hak mahrumiyetlerinin hiçbir biçimde bulunmaması gerekmektedir. Adayların 18 yaşlarını tamamlamış olmaları, 1 Ocak 1986 yılından ise sonra doğmuş olmaları gerekmektedir. Ayrıca 2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvuruda bulunabilmek için adayların yüz kızartıcı suçlardan, devlete karşı suçlardan herhangi bir biçimde hüküm giymemiş olmaları, kasıtlı suçlardan ise 1 yıl ve üzerinde mahkumiyet sahibi olmamaları gerekmektedir.

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Gerçekleştirilecek?

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı toplam 12 kişinin mesleklere alınması için gerçekleştirilecektir. Bu 12 kişilik alımın kadrolara dağılımı ise 9 Uzman Yardımcılığı, 1 Bilgisayar Programcısı ve 2 adet İdari Memur biçimindedir.

gemi

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvuruda Bulunabilecek? Hangi KPSS Puan Türleri Kullanılabilecek?

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvuruda bulunabilecek olan adayların farklı şekilde dağıtılmış olan kadrolara göre farklı bölümlerden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir. Bu kadroların dağılımlarını, adayların başvuruda kullanacakları KPSS Puan Türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Kadro Unvanı Mezun Olunması Gereken Bölüm Alım Sayısı KPSS Puan Türü
Uzman Yardımcılığı alımı Çalışma Ekonomisi
U.A. Tic.
Endüstri Müh.
Mimarlık ve Tasarım
Matematik
U.A. İliş.
İstatistik
6 kişi KPSS P3
Uzman Yardımcılığı alımı Gıda Mühendisliği bölümü 2 kişi KPSS P1
Uzman Yardımcılığı alımı Gemi Mak. İşl. Mühend. bölümü
Gemi İnş. ve Gemi Makineleri Müh. bölümü
1 kişi KPSS P1
Bilgisayar Programıcılığı alımı Bilg. Prog. bölümü
Bilg.-Elektrik-Elktronik Bilişim Mühendisliği bölümü
1 kişi KPSS P3
İdari Memur alımı İşletme bölümü 2 kişi KPSS P24

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylardan yukarıda yer alan bölümlerden mezun durumda bulunanlar, kendilerine uygun olan kadrolardan bir tanesine başvuruda bulunabilirler. Bu kadrolara başvuruda bulunurken adayların kullanabilecekleri KPSS Puan Türlerinin 2019 KPSS oturumlarından ya da 2020 KPSS oturumlarından alınmış olması ve en düşük 70 düzeyinde olması gerekmektedir.

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımına Başvurularda Adayların Yabancı Dil Yeterliğine Sahip Olmaları Şart Mıdır?

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Uzman Yardımcılığı kadroları için Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça veya İngilizce dilleri için gerçekleştirilen Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı YDS’den en az C seviyesi puana yani 70 puana sahip olmaları gerekmektedir. Bilgisayar Programcılığı alımına başvuruda bulunacak olan adayların ise dil yeterliğini İngilizce dili için aynı puanla sağlıyor olmaları gerekmektedir.

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımına İdari Memurluk için başvuruda bulunacak olan adayların ise diğer başvuru şartlarını sağlıyor olmaları kâfi olup herhangi bir yabancı dil puanı sunmalarına gerek yoktur.

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Sınavı Nasıl Olacak? Kaç Kişi 2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı Sınavına Katılacak?

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacak aday sayısının dört katı kadarı 2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edecektir.

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı başvuru belgelerini incelemek ve ilanın bütün ayrıntılarına göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2020 İstanbul İhracatçı Birlikleri Personel Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylarla bu alım üzerine istişare etmek için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.