kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans Lisans Personel Alım İlanı 2021

İçişleri Bakanlığı 2021 yılı için 1772 kişilik personel alım ilanı yayımladı. Başvuru şartları ve detayları haberimizde.

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere toplam 1772 kişilik personel alım ilanı yayımlandı. 2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı başvuru şartları neler? 2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? 2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımına başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 25 Ocak 2021 tarihinden 29 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar başvurularını İçişleri Bakanlığı’nın e-Devlet sistemindeki başvuru ekranı üzerinden yapacaklardır.

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımına başvurma isteyen adayların öncelikli olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı durumunda olmaları gerekmektedir. Adayların ayrıca kamu haklarından herhangi bir şekilde mahrum olmamaları lazımdır 2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların TCK hükümlerince kasıtlı suçlardan bir sene ve daha fazla, devlete karşı suçlardan hiçbir şekilde, ve yine yüz kızartıcı suçlardan da hiçbir şekilde hüküm giymemiş olmaları gerekmektedir. 2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların atanmak istedikleri kadrolardaki görevlerini yapmalarına mani düzeyde bir akıl rahatsızlıklarının bulunmaması lazımdır. 2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların ise askerlik durumlarının ilişiksiz durumda bulunması lazımdır.

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı İçin Yaş Koşulu Var Mı?

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımına başvurmak isteyen adayların alımın sözlü mülakatlarının yapılacağı 2021 senesinin 1 Ocak günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları şarttır.

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımına Hangi Puan Türleri İle Başvuru Yapılabilecek?

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların mezun oldukları öğrenim düzeyine göre 2020 senesinde ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS’nin Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden, Ön Lisans oturumunda KPSS P93 puan türünden veyahut da Ortaöğretim (Lise) oturumunda KPSS P94 puan türünden en düşük altmış puan almış olmaları gerekmektedir.

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Nasıl Yapılacak? Kaç Kişi Sınava Girecek?

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımına başvuruda bulunan adaylar başvurdukları pozisyona göre KPSS puanı esas alınarak sıralanacaktır ve adaylar başvurdukları pozisyona alınacak olan aday sayısının beş katı kadar aday arasında yer alırlarsa Bakanlık tarafından düzenlenecek olan sözlü mülakatlara katılabileceklerdir.

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı toplam 1772 kişinin mesleklere alınması için gerçekleştirilecek.

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımının dağılımını, başvuru için gerekli özel şartları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 İçişleri Bakanlığı Lise Ön lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı sorabilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Erenkural Avatar Erenkural dedi ki:

    Cok iyi bi siteniz var giriyoruz ilan var yazisini okumak icin ic isleri bakanlii polis alcak su puan turunden su puanu istiyor.