kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği 2017 2018 Taban Puanları

DGS kontrol ve otomasyon mühendisliği hangi puan türünden tercih edilebilmektedir, dikey geçiş sınavı kontrol ve otomasyon mühendisliği bölümünün 2017 2018 taban puanlarına dair liste nasıldır sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

DGS kontrol ve otomasyon mühendisliği hangi puan türünden tercih edilebilmektedir, dikey geçiş sınavı kontrol ve otomasyon mühendisliği bölümünün 2017 2018 taban puanlarına dair liste nasıldır, DGS’ye kimler girebilir, dikey geçiş sınavı kontrol ve otomasyon mühendisliği bölümünün en küçük ve en büyük taban puanları kaçtır ve bunlar hangi üniversitelere aittir soruları ile DGS kontrol ve otomasyon mühendisliği taban puanları listesini yazımızda bulabilirsiniz.

DGS iki (2) yıllık program mezunu bireylerin girerek dört (4) yıllık üniversitelere geçmesini sağlayan bir üniversite giriş sınavıdır. DGS’ye önlisans programlarından mezun olan bireyler girebilmektedir.Bu sınav sonucunda alınan puanlar dört yıllık üniversiteleri tercih etmede kullanılmaktadır ve alınan puanın istenilen bölümlere yetip yetmeyeceğine bir fikir oluşturması amacıyla biz sizin için bölümlerin taban puan listelerini hazırlıyoruz.

DGS KONTROL VE OTOMASYON MÜHENDİSLİĞİ 2018 TABAN PUANLARI

Dikey geçiş sınavı ile kontrol ve otomasyon mühendisliği bölümünü kazanmak için bu bölümü tercih edebilecek önlisans programlarından birinden mezun olmuş olmak ve sayısal puan türünden yeterli puanı almış olmak gerekmektedir.

DGS kontrol ve otomasyon mühendisliği bölümü en yüksek 338,10992 taban puan ile İstanbul Teknik Üniversitesi’ne öğrenci almıştır. En küçük ise 311,36265 taban puan ile Yıldız Teknik Üniversitesi tercih edilmiştir.Bu aralıkta bir puan alan aday bu bölümü kazanabilir.

DGS kontrol ve otomasyon mühendisliği 2017 2018 taban puanları listesi aşağıdaki gibidir oradan göz atabilirsiniz.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan 
İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği 338,10992
Yıldız Teknik Üniversitesi (İstanbul) Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği 312,53637
Yıldız Teknik Üniversitesi (İstanbul) Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği (İngilizce) 311,36265
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.