kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Geoteknik 2017 2018 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Geoteknik bölümü 2018 taban puanları ne durumdadır,geoteknik bölümünü ortalama bir üniversite kazanmak için kaç bininci olmak gerekir sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Geoteknik bölümü 2018 taban puanları ne durumdadır, geoteknik bölümünü ortalama bir üniversite kazanmak için kaç bininci olmak gerekir, geoteknik bölümü hangi puan türü ile tercih edilmektedir, geoteknik en yüksek taban puanı kaçtır, geoteknik en düşük kaçla kapanmıştır, geoteknik bölümü kaç senede biter gibi soruların cevaplarını ve taban puanları listelerini sizin için derlemeye devam ediyoruz.

Üniversite sınavlarını atlattıktan sonra adaylar için önemli bir süreç başlamaktadır. Üniversite tercihleri. Tercih döneminde adayların en zorluk yaşadığı konulardan biri de alınan puanlar ile nereleri tercih edebilecekleri konusunda yaşadıkları kafa karışıklığıdır. Bu kafa karışıklığını biraz da olsa giderebilmek için sizlere taban puanlar listesi hazırlamaya çalışıyoruz. Taban Puanları

GEOTEKNİK 2017 2018 TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI

Geoteknik bölümünü kazanmak isteyen bir adayın girmesi gereken ortalama sıralamanın 980 binlerde olduğunu söyleyebiliriz. Bu sıralama aslında bölüm YGS puan türü ile tercih alırken geçerli olsa da yapılan değişiklik ile TYT’nin YGS’nin yerini aldığını düşünebiliriz ve ilgili TYT puan türünden aynı sıralamaya sahip olmanın bu bölümü kazandıracağını söyleyebiliriz.

İki yıllık eğitim süresi olan geoteknik bölümünün kapattığı en düşük puan 175,71864 olarak karşımıza çıkmaktadır .Aynı zamanda geoteknik bölümünü kazanmada kullanılan en yüksek taban puan ise 186,99916’dır.Bölümü kazanabilmek için bu aralıkta bir puan almak yeterli olacaktır.

Türkiye’de yer alan tüm üniversitelerdeki geoteknik bölümlerinin geoteknik 2017 2018 taban puanları listesine aşağıdaki listemizden göz gezdirebilirsiniz.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan
İnönü Üniversitesi (Malatya) Geoteknik 186,99916
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Geoteknik 186,58105
Fırat Üniversitesi (Elazığ) Geoteknik 184,31823
Dokuz Eylül Üniversitesi (İzmir) Geoteknik 175,71864
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.