kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Taban Puanları 2020

​​​​​​​DGS malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği taban puanları 2020 ne kadar, DGS malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği taban puanlar 2020 ortaya nasıl çıkar, 2019 DGS yerleştirmeleriyle belirlenen DGS malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği puanları 2020 içindeki en düşük ve en yüksek taban puanlar kaçtır gibi soruların cevaplarına, malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği DGS puanları 2020 listesine buradan erişebilirsiniz.

ÖSYM her genel, merkezi sınavda olduğu gibi DGS’de de merkezi yerleştirmeler yapar ve ilgili sınavın yerleştirmelerinde belli olan puanları bir sonraki yıl için bölümlerin taban puanları olarak kabul ederek bu puanları yine bir sonraki yıl tercih kılavuzuna koyar.

ÖSYM tarafından 2020 DGS tercih dönemi gelene kadar kılavuz yayımlanmayacağı için 2019 yerleştirmelerinde ortaya çıkan puanlar etrafında oluşturulmuş DGS malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği taban puanları 2020 listesinin tablosu aşağıdadır. Buna ek olarak 2020 malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği DGS puanları içindeki en yüksek ve en düşük taban puanlar da tablonun en üstünde ve en altında yer almaktadır.

DGS MALZEME BİLİMİ VE NANOTEKNOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
UŞAK ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği SAY 1 1 259,21268 259,21268
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik Fakültesi/Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği (İngilizce) (Burslu) SAY 1 1 250,75285 250,75285
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik Fakültesi/Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği (İngilizce) (%50 İndirimli) SAY 1 1 237,35836 237,35836

Dikey geçiş sınavına dair tüm konularda merak ettiklerinizi ve malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği veya diğer üniversite bölümleri hakkında sorularınızı tercihiniyap forum sayfalarına gelerek deneyimli üyelerimize ve yöneticilerimize sorabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Sizler için derlediğimiz yazımızdaki bilgiler ile DGS malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği taban puanları 2020 listesi ÖSYM’nin yayımladığı dosyalardan ve kılavuzlardan toparlanmıştır. Yapılacak bir değişiklik olduğunda ÖSYM’nin yapacağı duyuru dikkate alınmalıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.