kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Aksaray Ortaköy Belediyesi Personel Alım İlanı 2021

Aksaray Ortaköy Belediyesi 2021 yılı Personel Alım ilanı yayımlandı. Aksaray Ortaköy Belediyesi 2021 Personel Alımı Başvuru Şartları neler?

Aksaray İli Ortaköy İlçesi Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında kaç kişi alınacak? Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı ilanının tam metni ile diğer detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Müracaat Edebilir?

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların devlet memurluğu genel koşullarını haiz olmaları istenen en temel şarttır. Bununla birlikte Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk vatandaşlığında olmaları, kamu haklarından mahrum bırakılmamış durumda olmaları, herhangi bir kasıtlı suçtan kaynaklı olarak bir sene veya daha uzun süreli bir mahkumiyetlerinin olmaması ya da yüz kızartıcı suçlardan ve devlete karşı suçlardan herhangi bir mahkumiyetlerinin olmaması gerekmektedir. Tüm bunların yanında adayların Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında istihdam edilecekleri kadronun gerektirdiği görevleri ifa etmelerine mani olacak seviyede bir akıl rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir. 

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevleri ile ilişiksiz konumda bulunmaları da şartları arasında bulunmaktadır.

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihlerde Gerçekleştirilecek?

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru genel ve özel koşullarını taşıyor olmaları durumunda başvurularını 6 Nisan 2021 tarihinden 8 Nisan 2021 tarihine değin, Ortaköy Belediye Başkanlığı’nın mail adresine, posta adresine ya da bizzat giderek başvuru evrakını ulaştırmaları ile yapabileceklerdir.

aksaray

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadro İçin Kaç Kişilik Olacak?

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında Belediye Başkanlığı 1 adet mühendis istihdamı gerçekleştirecektir.

Bu bağlamda adayların Üniversitelerin Jeodezi ve Fotogrametri Mühendiliği bölümlerinden ya da Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun durumda olmaları ve 2020 senesinde düzenlenen 2020 KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan, KPSS P3 puan türüne göre yapılan sıralamada en yüksek puanlı beş aday arasında yer alan adaylar, Ortaköy Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sınava katılma hakkı elde edeceklerdir. 

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı için sınav 14 Nisan 2021 tarihinde sözlü olarak tek aşamada gerçekleştirilecektir.

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının diğer detaylarını, başvuru özel koşullarını ve sınava dair bilgileri incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru sürecini, sınavını ve diğer aşamaları takip etmek ve sorularınızı yöneltebilmek için FORUM sayfamıza üye olabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.