kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Gazisomanpaşa Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru detayları haberimizde.

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı için başvurular ne zaman, nereye ve ne şekilde yapılacak? İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm detaylarını ve ilanının metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına müracaat etmeyi isteyen adayların öncelikli olarak Türk Vatandaşı olmaları ve herhangi bir sebeple kamu hak mahrumiyeti almamış olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların devlete karşı işlenen suçların herhangi birisinden dolayı veyahut da kanunda yüz kızartıcı olarak nitelendirilmiş suçların herhangi birisinden dolayı mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. Bununla beraber İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı adaylarının kasıtlı şekilde işlemiş oldukları bir suçtan kaynaklı olarak bir sene ve daha uzun süreli mahkumiyet almamış olmaları gerekmektedir.

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım ile atanacakları kadronun gerektireceği görevleri ifa etmelerine mani olacak düzeyde herhangi bir akıl rahatsızlıklarının ya da bedensel herhangi bir engellerinin bulunmaması gerekmektedir.

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların ise askerlik durumlarının ilişiksiz durumda olması şarttır.

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman, Nereye ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen adayların, başvuru şartlarını eksiksiz biçimde taşıyor olmaları durumunda müracaatlarını 31 Mayıs 2021 tarihinden 4 Haziran 2021 tarihine değin İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı’na başvuru belgeleri ile birlikte bizzat gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından almış oldukları puanlara göre gerçekleştirilecek olan sıralamaya göre her başvuru grubu kendi içerisinde değerlendirilmek kaydıyla mesleklere alınacak olan aday sayısının en yüksek puanlı beş katı kadar aday arasında yer alanlar İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı yazılı yarışma sınavlarına katılabileceklerdir. Ayrıca adaylar İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı uygulamalı sınavlarına da katılacaklardır.

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı yazılı sınavı 29 Haziran 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

gaziosmanpaşa belediyesi 2021 personel alımı

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yapabilecekleri kadroların dağılımı, toplam alım sayısı, adayların sahip olmaları gereken öğrenim şartı ile KPSS puan koşullarını aşağıda yer alan tablomuzda görebilirsiniz;

Alım Gerçekleştirilecek Olan Kadrolar Kadro Sayıları Mezuniyet Koşulları KPSS Puan Türleri
Zabıta Memurluğu 10 kişi Üniversitelerin İİBF/SBF ve dengi fakültelerinin Kamu Yönetimi
Yerel Yön.
Siy. Bil. ve Kam. Yön.
İşletme
Siy. Bilimi

bölümlerinin birisinden mezun durumda bulunmak.

KPSS P3
Zabıta Memurluğu 10 kişi Üniversitelerin Mah. İd.
Mah. İd. Zabıta
Halkla İl.
Adalet
Yerel Yön.

bölümlerinin bir tanesinden mezun durumda bulunmak.

KPSS P93
Zabıta Memurluğu 10 kişi Herhangi bir lise düzeyinde alandan mezun durumda bulunmak. KPSS P94
TOPLAM 30 kişi

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanlarını 2020 oturumlarında almış olmaları ve puan düzeylerinin en az 70 puan olması şarttır.

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru belgelerini görmek, sınav konularına göz atmak ve başvuru özel şartlarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylara sınava dair sorularınızı sorabilmek için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.