kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

CEPA AVM Çalışma Saatleri Nasıl?

CEPA AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl? CEPA AVM Nedir? Ne Demek? CEPA AVM Çalışma Saatleri ve Ziyaret Saatleri CEPA AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? CEPA Hafta Sonu Açık Mı? Kapalı Mı? CEPA Bayramda, Resmi Tatilde ve Yılbaşında Açık Mı? CEPA Ulaşım, Adres Bilgisi ve Telefon Bilgisi

A+
A-

En büyük alışveriş merkezlerinden biri olan CEPA AVM alışveriş merkezi hakkında merak edilenleri bu yazımızda sizler için paylaştık. Çalışma saatlerinden adres bilgisine kadar bilgi verdiğimiz bu yazımıza gelin birlikte bakalım…

Ankara’daki alışveriş merkezlerini incelediğimiz yazı dizimiz devam ediyor. Bu kapsamda Ankamall, Nata Vega ve Armada alışveriş merkezlerinden sonra şehrin diğer büyük AVM’si CEPA hakkında kapsamlı bir makale hazırladık. Türkiye’nin ve Ankara’nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan CEPA’nın çalışma saatleri, AVM’nin kaçta açılıp kaçta kapandığı merak edilmektedir. CEPA bünyesinde çalışan binlerce çalışan, AVM’yi ziyaret eden binlerce kişi alışveriş merkezinin çalışma saatlerini araştırmaktadır. Peki CEPA nedir? Ne demek? CEPA çalışma saatleri ve ziyaret saatleri nasıl? CEPA kaçta açılır? Kaçta kapanır? CEPA haftasonu, bayramda, resmi tatilde, yılbaşında açık mı?

CEPA AVM Nedir? Ne Demek?

CEPA alışveriş merkezi 23 Ağustos 2007 tarihinde Ankaralıların hizmetine açılmıştır. Şehrin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan AVM’ye her gün binlerce başkentli akın etmektedir. Eskişehir yolundaki AVM’lerden biri olan CEPA’ya olan ulaşım oldukça kolaydır. Ayrıca bölgeye sahip olduğu büyük otoparkla hizmet vermektedir. CEPA’nın 1200 araç kapasiteli açık otopark ve 2600 araç kapasiteli kapalı otoparkı bulunmaktadır. AVM bünyesinde 200’den fazla mağaza bulunmaktadır. Dünyanın en önemli markaları AVM’de mağazalarıyla faaliyet göstermektedir. Üstelik büyük yemek katıyla binlerce kişinin karnı burada doymaktadır. Alışveriş merkezi, Ankara manzaraları terasıyla da ziyaretçilerini mutlu etmektedir. AVM’de bekleme alanları, bebek bakım odaları, vestiyer, tuvalet, yemek salonu, sinema salonu, alışveriş merkezi bulunmaktadır. AVM Celebcioğlu şirketler grubu tarafından inşa edilmiştir.,

CEPA AVM Çalışma Saatleri Nasıl?

CEPA bulunduğu konum itibariyle Eskişehir Yolu üzerinde ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi yerleşkesinin karşısında yer almaktadır. Bölgedeki yüzlerce iş merkezinin çalışanları, öğrenciler, Eskişehir yolunu kullananlar, AVM çalışanları, başkentliler, alışveriş yapmak isteyenler CEPA’nın çalışma saatlerini merak etmektedir. Ankara’nın en büyük ve en çok tercih edilen AVM’lerinden biri olan CEPA’nın çalışma ve ziyaret saatleri şu şekildedir:

CEPA çalışma saatleri ve ziyaret saatleri: 10.00 – 22.00

cepa iletisim

CEPA AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır?

Ankara’daki binlerce kişi ve Ankara’yı ziyarete gelen vatandaşlar genellikle alışveriş merkezlerini ziyaret etmektedir. Ankara’daki gençler, çiftler, aileler, vatandaşlar hafta sonu planı olarak AVM’ye gitmektedir. Her gün binlerce kişinin gittiği AVM’lerden biri olan CEPA’nın kaçta açılıp kaçta kapandığı da merak konusu olmaktadır. Peki CEPA kaçta açılır? Kaçta kapanır?

  • CEPA Pazartesi günü çalışma saatleri: 10.00-22.00
  • Salı günü çalışma saatleri: 10.00-22.00
  • Çarşamba günü çalışma saatleri: 10.00-22.00
  • Perşembe günü çalışma saatleri: 10.00-22.00
  • Cuma günü çalışma saatleri: 10.00-22.00
  • Cumartesi günü çalışma saatleri: 10.00-22.00
  • Pazar günü çalışma saatleri: 10.00-22.00

CEPA Hafta Sonu Açık Mı? Kapalı Mı?

Cumartesi ve pazar günleri yani hafta sonu AVM’lerin en yoğun olduğu günlerdir. Bu nedenle cumartesi ve pazar günleri yani hafta sonu CEPA açıktır ve ziyaretçilerine hizmet vermektedir.

Cumartesi günü çalışma saatleri: 10.00-22.00

Pazar günü çalışma saatleri: 10.00-22.00

CEPA Bayramda, Resmi Tatilde ve Yılbaşında Açık Mı?

Normalde sabah saat 10.00 ile akşam saat 22.00 arasında hizmet veren CEPA bayramlarda, özel günlerde, yılbaşında farklı saatlerde çalışabilmektedir. Genellikle bu tarz özel günlerde AVM’nin daha geç açıldığı ancak aynı saatte kapandığı görülmektedir. Örneğin kurban bayramında AVM saat 13.00 itibariyle açılır ve saat 22.00’de kapanır. Yılbaşında ise yani 1 Ocak’ta ise AVM yine saat 13.00’de açılır ve 22.00 itibariyle kapanır.

CEPA Ulaşım, Adres Bilgisi ve Telefon Bilgisi

CEPA adres bilgisi: Eskişehir Yolu, Mustafa Kemal Mahallesi 2123 Sokak Numara: 2 06530 Çankaya/ANKARA

Telefon numarası: 312 219 64 01

Faks numarası: 312 219 64 15

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.