kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri 2017 2018 Taban Puanları

DGS’ye kimler girebilir, DGS bilişim sistemleri ve teknolojileri 2017 2018 taban puanları nasıldır gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

DGS’ye kimler girebilir, DGS bilişim sistemleri ve teknolojileri 2017 2018 taban puanları nasıldır, DGS bilişim sistemleri ve teknolojileri en büyük taban puan kaçtır, DGS bilişim sistemleri ve teknolojileri en küçük taban puan kaçtır, bunlar hangi üniversitelere aittir gibi soruların cevaplarını ve DGS bilişim sistemleri ve teknolojileri taban puanları listesini yazımızda bulabilirsiniz.

Üniversitelerin dört yıllık bölümlerine yerleşmede kullanılan iki yöntem bulunmaktadır. Bunlardan biri YKS’ye girmek iken diğeri ise DGS’ye girmektir. Fakat iki yöntemde de adaylar belli puanları almalı ve bu puanlar aracılığıyla tercih yapmalıdırlar. Bu tercihler konusunda size yardımcı olması amacıyla DGS taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz. Taban Puanları

DGS BİLİŞİM SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ 2018 TABAN PUANLARI

DGS aracılığıyla bilişim sistemleri ve teknolojileri kazanmak için adayların ÖSYM’nin kılavuzlarında belirttiği iki yıllık bölümlerden birinden mezun olması gerekmektedir. Buradan da anlaşılacağı gibi DGS’ye iki yıllık bölümlere bitiren adaylar girebilmektedir.

DGS bilişim sistemleri ve teknolojileri kazanabilmek için alınması gereken en büyük taban puan 274,13619 ile Yeditepe Üniversitesi’ne (Tam Burslu) ile en düşük puan ise 233,72908 Yeditepe Üniversitesi’ne (%25 Burslu) aittir. Adaylar bu aralıkta bir puan alarak bilişim sistemleri ve teknolojileri bölümünü kazanabilirler.

Türkiye genelinde bulunan üniversitelerin tamamına ait DGS bilişim sistemleri ve teknolojileri 2017 2018 taban puanları listesi aşağıdaki gibidir.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan 
Yeditepe Üniversitesi (İstanbul) Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri (İngilizce) (Tam Burslu) 274,13619
Yeditepe Üniversitesi (İstanbul) Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri (İngilizce) (%50 Burslu) 247,74502
Yeditepe Üniversitesi (İstanbul) Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri (İngilizce) (%25 Burslu) 233,72908
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.