kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ergoterapist, İş ve Uğraşı Terapisti KPSS 2019/7 Atama Taban Puanları

​​​​​​​KPSS 2019/7 ergoterapist atama taban puanları kaçta kalmıştır, iş ve uğraşı terapisti merkezi atama puanları içindeki en yüksek ve en alt atama puanları kaçlardadır, ergoterapist mesleğine 2019/7 içinde kaç adet kontenjan ayrılmıştır gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kamu personeli yani memur olmak isteyen adaylar ya açıktan ya da merkezi olarak devletin kadro açmasını beklemektedir. Genellikle sağlık bakanlığı için de bu atamalar merkezi atama olarak gerçekleşmektedir. Bizler merkezi atamalarda hangi branşa kaç puan ile atama gerçekleştiğine dair tablolar hazırlamaya devam ediyoruz. Bu yazımızda ise ergoterapist KPSS 2019/7 atama taban puanları tablosunu bulabilirsiniz.

KPSS 2019/7 ERGOTERAPİST MERKEZİ ATAMA TABAN PUANLARI

Ergoterapist mesleğine 2019/7 merkezi atamasında yerleştirmesi yapılan adaylar içinde en küçük puan ile yerleşen adayın puanı 880,972 iken en yüksek puan ile yerleşen adayın puanı ise 88,881 olarak belirlenmiştir. İs ve uğraşı terapisti kadrolarına yerleşen adaylardan en küçük puan ile yerleşen aday Van ilinde bulunan bir kadroya yerleşmişken en yüksek puan ile yerleşen aday ise İstanbul ilinde bulunan bir kadroya yerleşmiştir.

KPSS 2019/7 merkezi atamaları için iş ve uğraşı terapisti kadrolarına toplam 10 adet kontenjan ayrılmıştır.

Ergoterapist KPSS 2019/7 atama taban puanları tablosu aşağıdaki gibidir.

kpss 2019 7 ergoterapist atama taban puanlari

Memur olma ile ilgili veya kariyer planınıza dair aklınıza takılan tüm her şeyi sorabileceğiniz forum sayfalarımıza ulaşmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

*Yazımızda yer verdiğimiz bilgiler ve ergoterapist 2019/7 atama taban puanları tablosu ÖSYM’nin resmi web sitesindeki bilgilerden derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM duyuru yapacaktır ve bu duyuru tüm adaylar için esas olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.