kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon KPSS 2018/1 Atama Taban Puanları

Fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü mezunları kaç puan ile merkezi atamalarda atanabilir, KPSS 2018/1 içindeki fizik tedavi ve rehabilitasyon atama taban puanları nasıldır sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü mezunları kaç puan ile merkezi atamalarda atanabilir, KPSS 2018/1 içindeki fizik tedavi ve rehabilitasyon atama taban puanları nasıldır, fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü mezunlarına özel olarak kaç kontenjan ayrılmıştır, fizik tedavi ve rehabilitasyon mezunlarının toplam başvuru yapabileceği kadro sayısı kaçtır,fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü mezunları için 2018/1 içinde puanlar en düşük ve en yüksek kaçta kalmıştır sorularının cevapları ile fizik tedavi ve rehabilitasyon KPSS 2018/1 atama taban puanları listemize yazımızı okuyarak ulaşabilirsiniz.

Hangi bölüm mezunu olursa olsun hemen hemen her birey kendisi için rahat bir meslek, yaptığı iş karşılığında hayatını refah içinde yaşayacak kadar para istemektedir. Bu noktada devlet memurluğu yani kamu personeli olmak herkese cazip gelmektedir fakat kamu personeli olmak için ne yapmak gerekmektedir?

Bunu isteyen adaylar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girmelidirler ve yeterli puanları almalıdırlar. İşte biz puanınızın yeterliliğini anlamanız için sizlere mezunu olduğunuz bölümün merkezi atamalardaki taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz. KPSS Taban Puanları

FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON KPSS 2018/1 MERKEZİ ATAMA TABAN PUANLARI

Bir lisans mezunu adayın merkezi atamalarda yerleşeceği iki kadro modeli bulunmaktadır. Bunlardan biri hiçbir lisans mezunu için değişmeyen 4001 kodu ile başvurulan kadrolar iken diğeri ise yazımızda değineceğimiz fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü ve türevlerine özel olarak atama yapılmasını sağlayan 4587 koduna sahip kadrolardır.

4001 kodu ile 2018/1 içinde toplam 14 kadroya başvurulabilmekteydi, 4587 kodu ile ise bu sayı 2 olarak karşımıza çıkmaktaydı.Yani KPSS 2018/1 merkezi atamalarında fizik tedavi ve rehabilitasyon mezunları için 16 kontenjan bulunmaktaydı.

Bahsedilen kontenjanlara yerleşmede kullanılan en küçük puan 89,553 iken en yüksek puan ise 91,998 olarak belirlenmiştir.

Fizik tedavi ve rehabilitasyon KPSS 2018/1 atama taban puanları listesi aşağıdaki gibidir. Bu konuda ve mülakatlı alım yapılan kadrolar ile ilgili bilgi almak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü atamalarının önceki alımda kaç puanlar ile kapandığını öğrenmek ve karşılaştırma yapmak için hazırladığımız YAZIYA da göz atabilirsiniz.

*Veriler ve bilgiler ÖSYM’nin yayımladıklarından derlenmiştir. Yapılacak değişikliklerde bu kurumun yapacağı duyuru esas alınmalıdır.

5176 1 64fd09e0ebbb98850ededd418d008ad3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.