kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hemşirelik Ortaöğretim KPSS 2017/5 Atama Taban Puanları

Hemşirelik ortaöğretim atama puanları açıklandı. Sağlık Bakanlığının kpss 2017/5 atama puanları açıklandı. Hemşirelik kadrosuna ortaöğretim mezunları kaç puanla atandı? KPSS 2017/5 hemşirelik ortaöğretim atama puanlarını sizler için hazırladık. İl il hemşirelik ortaöğretim atama puan tablosunu yazımız içerisinde bulabilirsiniz.

Hemşirelik kadrosu ortaöğretim atama puanları belli oldu. Hemşirelik kadrosu için 355 kişilik kadro verilen ortaöğretim mezunlarının atama sonuçlarına göre puanlar çok düşük kapatmadı. İl il bütün atama puanlarını tablosunu sizler için hazırladık. Ortaöğretimde hemşire olabilmek için en az kaç puan almak gerekiyor? Bu soruların cevabını yazımız içerisinde bulabileceksiniz.

Hemşirelik Ortaöğretim Taban Puanları

Ortaöğretim mezunları içerisinden alınacak 355 kişilik hemşire kadrosunun tamamı doldu. En çok atamaların İstanbul, Erzurum ve Şanlıurfa illerine yapıldığı bu atamada taban puanlar kaçta kaldı? Orataöğretim mezunları için hemşirelik kadrosunun en düşük puanla kapattığı yer 88,85 puan ile kapatan İstanbul ili olurken, en yüksek puan ile kapatan yer ise 95,894 puan ile yine İstanbul İstinye devlet hastanesi oldu. Diğer bütün il ve kadrolara ait atama puanları hemşirelik ortaöğretim kpss 2017/5 atama puanları tablomuzdan inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.