kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İlk ve Acil Yardım Teknikeri KPSS 2019/4 Atama Taban Puanları

​​​​​​​İlk ve acil yardım teknikeri atama taban puanları KPSS 2019/4 için kaçta kalmıştır, paramedik atama taban puanları içindeki en düşük ve en büyük taban puanları kaçtır, ilk ve acil yardım teknikerliği mesleğine 2019/4 içinde kaç kontenjan ayrılmıştır gibi soruların cevaplarına ve att 2019/4 KPSS atama taban puanları görseline yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Kamu personeli olmak isteyen neredeyse her aday KPSS adını taşıyan sınava girmeli ve yerleşmelerine yetecek puanlar almalıdırlar. Bu yerleştirmeye yetecek puanlar mezun olunan bölüm ve açılan kadro sayısına göre değişmektedir. Bizler de sizlere fikir vermesi amacıyla bölümler için merkezi atamalar sonucu gerçekleşen yerleştirmelerin atama taban puanları listelerini derlemeye devam ediyoruz. Bu yazımızda da sizlere ilk ve acil yardım teknikerliği KPSS 2019/4 atama taban puanlarına dair bilgiler vermeye çalışacağız.

KPSS 2019/4 İLK VE ACİL YARDIM TEKNİKERLİĞİ ATAMA TABAN PUANLARI, ATT, PARAMEDİK ATAMA TABAN PUANLARI

İlk ve acil yardım teknikerliği mesleğine merkezi atamada yerleşebilmek için adayların Acil Bakım Teknikerliği veya Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği veya Acil Yardım veya Acil Yardım Teknikerliği veya Paramedik veya Ambulans ve Acil Bakım veya İlk ve Acil Yardım mezunu olmaları gerekmektedir.

İlk ve acil yardım teknikerliği mesleğine 2019/4 merkezi atama yerleştirmelerinde yerleşen adayların puanları incelendiğinde ortaya çıkan tabloya göre ilk ve acil yardım teknikerliği mesleğine yerleştirmede kullanılan en küçük taban puan 86,962 iken en büyük taban puan ise 96,924 olarak karşımıza çıkmıştır.

İlk ve acil yardım teknikerliği mesleğine atamalarda ortaya çıkan puanların atandığı şehirler ise en küçük puan için Kocaeli iken ilk ve acil yardım teknikerliği mezunlarının en büyük taban puan ile de Van kadrosuna atandığı görülmektedir.

İlk ve acil yardım teknikerliği mesleğine atamalarda kullanılan kod 3005 olarak belirlenmiştir. Bu kod ile ilk ve acil yardım teknikerliği mesleğine KPSS 2019/4 merkezi atamasında ayrılan kontenjan sayısı 807 olarak belirlenmiştir.

İlk ve acil yardım teknikerliği KPSS 2019/4 atama taban puanları listesine ait görsel aşağıdaki gibidir.

2019 1 kpss ilk ve acil yardim atama taban puanlari

kpss 2019 1 ilk ve acil yardim atama puanlari

kpss 2019 1 ilk ve acil yardim atama taban puanlari

kpss ilk ve acil yardim 2019 1 atama taban puanlari

kpss ilk ve acil yardim atama 2019 1 taban puanlari

kpss ilk ve acil yardim atama taban 2019 1 puanlari

İlk ve acil yardım teknikerliği bölümü, merkezi atamalar, ilan ile alımlar ve bunlar gibi KPSS’yi ve meslek sahibi olmayı ilgilendiren tüm konularda forum sayfalarımızı ziyaret ederek paylaşımda bulunabilirsiniz. Forum sayfaları için:

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Yukarıda yer alan bilgiler ÖSYM’nin resmi internet sitesinden ve orada bulunan kılavuzlardan derlenerek oluşturulmuştur. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Ön lisans kadrolarının tamamına ait 2019/4 taban puanlarını incelemek için:

► KPSS 2019/4 MERKEZİ ATAMA ÖNLİSANS TABAN PUANLARI

Mezun olduğunuz bölümün son yerleştirmelerde kaç puan ile kapattığını merak ediyorsanız ilgili içeriğe göz atabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.