kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

KOSKİ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

KOSKİ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi sizin için derledik. KOSKİ Nedir? Ne Demek? KOSKİ Açılımı Nedir? KOSKİ İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? KOSKİ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) salgını, ekonominin olumsuz seyri derken işsizlik probleminin boyutu arttı. İş bulamayanlar, işlerini kaybedenler, iş arayanlar için en önemli konu iş olanakları oluverdi. Bu nedenle Türkiye’nin dört bir noktasındaki iş fırsatlarına ilgi büyük. Özellikle de Konya gibi büyükşehirlerde iş ilanlarına binlerce kişi başvuruyor. Konya’da faaliyet gösteren Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi kısaca KOSKİ de sık sık iş ilanları paylaşıyor. Tercihiniyap ailesi olarak KOSKİ iş ilanları, personel alımı ve iş başvuru süreçleri hakkında merak edilen her başığı sizin için inceledik.

KOSKİ Nedir? Ne Demek? KOSKİ Açılımı

KOSKİ, Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin kısaltılmış halidir. Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan Konya’nın temiz su ihtiyacını karşılamak için kurulan ve yıllardır faaliyet gösteren bir oluşumdur. 1990 yılından bugüne faaliyetlerine devam etmektedir. KOSKİ, Konya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren bir kuruluştur. Şehir yıllar içinde büyümekte ve KOSKİ de hem faaliyetlerini hem de personel sayısını artırmaktadır.

KOSKİ İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman?

Konya gibi büyük bir şehrin içme suyu ihtiyacını karşılamak, bu konudaki tüm ihtiyaçlara cevap vermek oldukça zordur. Yüzlerce kişiden oluşan kadroyu koordine etmek, işleri aksatmadan yapmak oldukça önemlidir. Ayrıca su havzalarını korumak, dereleri ıslah etmek, su kaynaklarını muhafaza etmek hayati derecede önemlidir. Tüm bu görevleri eksiksiz yerine getirmek için KOSKİ her yıl personel sayısını artırmaktadır. Bu kapsamda sık sık KOKİ memur alımı, işçi alımı, personel alımı gerçekleşirmektedir.

KOSKİ iş ilanları ile farklı kadrolar için personel alımı gerçekleştirilir. İşçi, operatör, engelli personel, mimar, mühendis, tekniker, teknisyen, özel güvenlik görevlisi, büro personeli, veznedar, şoför, temizlik personeli, sayaç okuma elemanı, yönetici gibi kadrolar için sık sık eleman alımı yapılır. İş ilanlarına ilköğretim, lise, üniversite mezunu kadın-erkek, genç-yaşlı tüm adaylar başvuru yapabilir.

KOSKİ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

KOSKİ iş ilanlarına www.koski.gov.tr adresi üzerinden ulaşılabilir ve bu adres üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca yerel ve ulusal medya kuruluşları ile kariyer sitelerinden de Konya’daki iş ilanlarını takip etmek mümkündür. İş ilanı yayınlandıktan sonra iş başvuru formu doldurulmalı ve gerekli tarihlerde müracaat etmelisiniz. Daha sonra başvurunuz işleme alınacak ve süreç sizin için başlayacaktır.

Yorumlar

  1. Mustafa toköz Avatar Mustafa toköz dedi ki:

    Koskide çalışmak istiyorum

  2. Ahmet Avatar Ahmet dedi ki:

    Medaş endekste calisiyorum koskide çalışmak istiyorum

  3. Sinan Avatar Sinan dedi ki:

    Sinan sanci e ehliyet sahibiyim kaynakciyim lise mezunuyum her işe elim yakındır çalışmak istiyorum

  4. Mustafa Avatar Mustafa dedi ki:

    Koskide çalışmak istiyorum

  5. Bülent Karapınar Avatar Bülent Karapınar dedi ki:

    İş konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim iş bulma konusunda çok zorluk çekiyorum sizden ricam şimdiden teşekkür ediyorum

  6. Kadir Hüner Avatar Kadir Hüner dedi ki:

    Koskide çalışmak istiyorum

  7. Kamil Avatar Kamil dedi ki:

    İşe çok ihtiyacım var koski de çalışmak istiyorum