kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ortopedi Teknikeri KPSS 2020/14 Atama Taban Puanları

​​​​​​​Ortopedi teknikeri atama taban puanları KPSS 2020/14 için kaçta kapanmıştır? 2020/14 atamalarında protez ve ortez teknikeri yerleştirmelerindeki en küçük ve en büyük puan kaçtır?

Kamu personeli olma hayali kuran her aday KPSS’ye yani kamu personeli seçme sınavına girmelidir. Bu sınava giren adaylar kendilerini ilgilendiren puan türünden yeterli bir puan almaları halinde kamu personeli olma şansı elde edebilirler. Merkezi atama olarak adlandırılan atamalarda adayların yeterli puan alması halinde mülakata, ek bir sınava girmeden bunu yapmaları da görece daha kolaydır. Tabi ki merkezi atamalarda atanmak için de adayın mezun olduğu bölüme her yıl ne kadar alım yapıldığı önemlidir. Bu puanların düşük veya yüksek kalmasında etkilidir. Bu tip değişkenlere bağlı olarak merkezi atamalardaki atama puanları farklılık gösterse de adaylara fikir vermesi açısından önceki yılların atama taban puanlarına bakılması yerinde olacaktır. Ortopedi teknikeri 2020/14 KPSS merkezi atamasının atama puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

ORTOPEDİ, PROTEZ VE ORTEZ TEKNİKERİ ATAMA TABAN PUANLARI KPSS 2020/14

Ortopedi teknikeri olarak atanmış olan adaylar içinde en yüksek puan ile atanan adayın ataması 92,079 puan ile İstanbul iline yapılmıştır. Bu atamada protez ve ortez teknikeri olan en küçük puanlı aday ise 82,917 puan ile Artvin iline yerleşmiştir.

Pandemiden dolayı Sağlık Bakanlığı 2020 senesi içerisinde her sene yaptığından fazla alım yaptı ve 2020/14 merkezi atamasında toplam 12000 personel alımı gerçekleştirdi. Bu 12000 kadro içinde ortopedi teknikeri için ayrılan kontenjan ise 37 olarak karşımıza çıktı.

Sağlık Bakanlığı merkezi ataması olan KPSS 2020/14 ortopedi teknikeri atama taban puanları listesi aşağıdaki gibidir.

kpss 2020 14 ortopedi teknikeri atama taban puanlari

Memur olma süreci ve memuriyete dair pek çok konuda ürettiğimiz içerikleri sitemizde bulabilir ve aklınıza takılan soruları da forum sayfalarımızdaki deneyimli üyelere ve yöneticilere sorabilirsiniz. Forum sayfalarımıza erişmek için:

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

*2020/14 merkezi ataması sonrasında ortaya çıkan ortopedi teknikeri atama puanları verileri ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuzlardan ve resmi websitesindeki bilgilerden derlenmiştir. Yapılabilecek bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru tüm adayları kapsayıcı olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.