kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı 2020

Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı 2020 alımı için ilan yayınlandı. 2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? Başvuru ne zaman? Detaylar haberimizde.

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? 2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişilik? 2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı hangi alanlardan yapılacak? 2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı KPSS puan türleri neler? 2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarına sahip olmaları, üniversitelerin aşağıda yer alan tabloda detaylı biçimde belirteceğimiz bölümlerinden mezun durumda olmaları ve yine tabloda yer alan KPSS puan türlerinden yeterli puana sahip olmaları gerekmektedir. 2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı için adayların başvuru yapabilmeleri için 2020 yılının birinci günü itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Kamu ilanı 

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru şartlarını taşıyan adayların başvurularını ilanın yayımlanmış olduğu 10 Temmuz 2020 tarihi itibariyle 30 gün içerisinde elektronik şekilde gerçekleştirmeleri lazımdır.

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Alandan Kaç Kişilik Yapılacak? KPSS Puan Türleri Neler Olacak?

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunulabilecek olan alanlar, kadro sayıları ve başvuru için kullanılacak olan KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım yapılacak alanlar Alım Sayıları KPSS Puan Türleri
Makine Müh. bölümü 17 kişi KPSS P1
Elektronik Müh.
Elekt.-Elektron. Müh.
Elektronik ve Hab. Müh.
14 kişi KPSS P1
Biyomedikal Müh. 8 kişi KPSS P1
Bilg. Müh.
Yazılım Müh.
8 kişi KPSS P1
Oto. Müh. 5 kişi KPSS P1
İnşaat Müh. 5 kişi KPSS P1
Gıda Müh. -1 3 kişi KPSS P1
Gıda Müh. 3 kişi KPSS P2
Metal. ve Malz. Müh. 4 kişi KPSS P1
Kimya Müh. 3 kişi KPSS P1
Hava. ve Uzay Müh.
Uçak Müh.
Uzay Müh.
2 kişi KPSS P1
Eczacılık 2 kişi KPSS P1
Kimya 2 kişi KPSS P1
Ziraat Müh. – 1 1 kişi KPSS P1
Ziraat Müh. – 2 3 kişi KPSS P2
Fizik Müh. 1 kişi KPSS P1
End. Müh. 3 kişi KPSS P1
Geleneksel Türk Sanatları 1 kişi KPSS P1
İktisat 10 kişi KPSS P18
KPSS P28
İşletme 15 kişi KPSS P18
KPSS P28
End. Ür. Tasarımı
Endüstriyel Tasarımı
6 kişi KPSS P1
İç Mimarlık
İç Mimarlık ve Çev. Tas
2 kişi KPSS P1
Grafik
Graf. Tas.
Görsel İlet. Tas.
Görsel San. ve Görsel İlet. Tas.
1 kişi KPSS P1
Moda Tas.
Tekstil ve Moda Tas.
Moda ve Tekst. Tas.
Tekst. Tas.
Moda Giy. Tas.
Moda Tas. Öğr.
1 kişi KPSS P1
TOPLAM 120 kişi

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların yukarıda yer alan tablodaki puan türlerinin son dört alım için en az 70 puana, geri kalan alımlar için en az 80 puana sahip olmaları gerekmektedir.

tpe2

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı İçin Yabancı Dil Sınai YDS Şartı Var Mı?

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların ÖSYM tarafından düzenlenen YDS’den en az 70 puana, C Seviyesine sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Sınai Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacak aday sayısının dört katı kadarı Kurum tarafından düzenlenecek olan sözlü mülakatlara katılabileceklerdir.

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Maaş Tutarı Ne Kadar?

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı sınavında başarılı olarak mesleğe girecek olan adayların meslekte alacakları güncel maaş tutarlarına aşağıda yönlendirmesine yer verdiğimiz çalışmamızda göz atabilirsiniz;

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartlarını ve detayları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2020 Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve alım hakkında bilgiler almak için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.