kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Vestel İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Vestel İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi derledik. Vestel Nedir? Ne Zaman Kuruldu? Kimin? Vestel İş İlanları ve Personel Alımı ne zaman? Vestel İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? Vestel İşçi Alımı, İşçi İş İlanları

Türkiye’de yıllardır ‘yerli üretim’ vurgusu yapılmaktadır. Türkiye’yi dış borçlanmadan kurtaracak ve refah seviyesini yükseltecek formül olarak ortaya konan yerli üretim çalışmaları tüm hızla devam ediyor. Her ne kadar henüz istenen seviyeye ulaşılamasa da önemli adımlar atılıyor. Özellikle de Vestel gibi dev şirketler yerli üretimin öncülüğünü yapıyor. Beyaz eşya, savunma sanayii, teknoloji, mutfak ve ev aletleri gibi önemli alanlarda faaliyet gösteren Vestel istihdama da büyük katkı sağlıyor. Fabrikaları, satış ofisleri, pazarlama, lojistik birimleri ile öne çıkan Vestel 2020’li yıllara da damgasını vurmayı başarıyor. İş arayan, işsiz olan binlerce kişi de Vestel iş ilanları, personel alımı ve iş fırsatlarını araştırıyor. Vestel iş başvurusunun nasıl ve nereden yapılacağı merak ediliyor.

Vestel Nedir? Ne Zaman Kuruldu? Kimin?

Vestel, Türkiye’nin en büyük firmalarından biri olan Zorlu Holding bünyesinde yer almaktadır. Ülkenin en büyük teknoloji firmalarından olan Vestel Elektronik Anonim Şirketi 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılmıştır. Daha sonra ise Vestel Şirketler Grubu çok geniş bir yelpazede faaliyetlerine başlamıştır. Savunma sanayii, beyaz eşya, elektronik, teknoloji alanlarında üretim yapmaktadır. Yerli üretim kaliteli ürünleri daha ucuz piyasaya sunan firma bu sayede milyonlarca müşteriye ulaşmaktadır.

Vestel İş İlanları ve Personel Alımı

Türkiye’nin en büyük teknoloji firmalarından biri olan Vestel Teknoloji Grubu bünyesinde pek çok alt kuruluş bulunur. Firma bünyesinde binlerce çalışan istihdam edilir. On binlerce kişi bu girişimden ekmek yemektedir. Bu nedenle iş arayanlar, işsizler firmayla ilgili iş ilanlarını ilgiyle takip eder. Vestel, Manisa merkezli bir firmadır. Üretim tesisleri, fabrikaları da Manisa’da bulunur. 1 milyon metrekarenin üzerindeki yerleşim yerinde çalışmak üzere her yıl yüzlerce personel alımı yapılmaktadır.

Vestel iş ilanları, iş imkanları, iş fırsatları oldukça geniştir. Kariyer yapmak isteyen işçiler, personeller, elemanlar Vestel’de çalışmanın hayalini kurar. İlköğretim mezunu, lise mezunu, üniversite mezunu kadın-erkek, genç-yaşlı adaylar iş ilanlarına başvuru yapabilir. Ayrıca firma her kadro için iş ilanı yayınlamaktadır. Mühendis, mimar, stajyer, çağrı merkezi personeli, müşteri temsilcisi, güvenlik görevlisi, temizlik işçisi, tekniker, teknisyen, pazarlamacı, mağaza satış temsilcisi, grafik tasarımcısı, SAP uzmanı, doktor, psikolog, iş güvenlik uzmanı, dizgi elemanı, engelli personel, yönetici, CEO, pres operatörü, iş makinesi operatörü, işçi, aşçı, garson, sekreter, büro personeli vb. kadrolara her yıl alım yapılmaktadır. Deneyimli ve deneyimsiz kişiler iş ilanlarına başvuru yapabilir. İş ilanları yurt genelindeki Vestel kuruluşları için yapılabilir.

vestel is ilanlari

Vestel İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Vestel’de açılan iş ilanları pek çok platformda duyurulmaktadır. Kariyer siteleri, Vestel’in resmi internet sitesi, firmanın kariyer sayfası, yerel ve ulusal basın aracılığı ile personel alımları kamuoyuna duyurulmaktadır. Ancak en hızlı, en güvenilir yöntem firmanın internet sitesini takip etmektir.

İş ilanları paylaşıldıktan sonra iş başvuru formu doldurulmalı ve iş başvurusu yapılmalıdır. İş başvuruları firmanın insan kaynakları departmanı tarafından incelenecektir. Daha sonra uygun adaylarla yazılı ve sözlü sınavlar yapılacaktır. Tüm aşamaları başarıyla geçen adaylar ise işe alınacaktır. Kamu ilanı

Vestel Kariyer sayfasına girdiğinizde önce üye olmanız gerekmektedir. Üye olduktan sonra firma bünyesindeki iş ilanlarına bakabilir ve başvuru yapabilirsiniz. Bunun için özgeçmiş oluşturmalı ve iş başvuru formunu doldurmalısınız.

Vestel İş Başvuru Formu Doldurmak İçin: https://www.vestelkariyer.com/giris?ReturnUrl=%2Fcv

Vestel İşçi Alımı, İşçi İş İlanları

17 binden fazla personeliyle Türkiye’nin öncü yerli kuruluşu olan Vestel işçi alımını sürdürüyor. Son olarak Manisa Vestel City’deki fabrikalarında çalıştırmak üzere 603 işçi alımı için iş ilanı yayınlandı. 603 kişilik iş ilanına Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kişi başvurdu.

Yorumlar

  1. Hüseyin uslu Avatar Hüseyin uslu dedi ki:

    Ben Manisa büyükşehir belediyesi park bahçede su sezonu bittiğinde beni işten çıkarıldılar ben işzis kaldım işe girmek istiyorum