kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İSKİ Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? 2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman? Kaç kişi alınacak? Haberimizde.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İSKİ 2020 yılı Müfettiş Yardımcılığı alım ilanını yayımladı. İlana göre 2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları hangi tarihler arasında ve ne şekilde gerçekleştirilecek? 2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımı sınavı nasıl yapılacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Gerçekleştirilecek?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve aşağıda detaylarını vereceğimiz başvuru şartlarını haiz olan adaylar başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden 26 Aralık 2020 tarihinden 10 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirebilecekler.

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımına Başvuru Şartları Nelerdir? Kimler Başvuruda Bulunabilir?

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru dönemi itibariyle bazı şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu şartları başında elbette Türk vatandaşı olmak ve kamu haklarından herhangi bir sebeple ve herhangi bir şekilde mahrum durumda bulunmamak gelmektedir. Bunun yanında adayların 2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabilmeleri için yüz kızartıcı suçlardan veyahut da devlete karşı suçlardan herhangi bir biçimde mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte bir yılı aşan ceza sonucunu doğrumuş kasıtlı suçlardan da hüküm giymemiş olmaları şarttır. 2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların müfettiş yardımcılığı mesleğini ifa etmelerine mani olacak düzeyde bir akıl rahatsızlığı sahibi olmamaları lazımdır. Ayrıca adayların alımın yapılacağı 2021 senesinin 1 Ocak günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları da şartlar arasındadır.

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan erkek adaylar için askerlik ile ilişiksiz olmak şartı aranmaktadır.

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? Sınavı Nasıl Olacak?

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacak olan aday sayısının yirmi katı kadarı İdare tarafından gerçekleştirilecek olan yazılı yarışma sınavına katılma hakkı elde edeceklerdir. 2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımı yazılı sınavı 25 Ocak 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

istanbul

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında idare toplam 8 müfettiş yardımcısının istihdamını sağlayacaktır.

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımına Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapılacaktır?

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2019 ya da 2020 yılında ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS A Grubu oturumlarının bir tanesinden KPSS P48 puan türünde en az 70 puan almış olmaları şarttır. Aksi halde adayların 2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak imkanları olmayacaktır.

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımının diğer ayrıntılarını incelemek ve sınav konularına göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2020 İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip  etmek, diğer adaylarla alıma yönelik bilgi alışverişinde bulunmak ve sınav hazırlığı için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.