kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Tapu Kadastro Taban Puanları 2020

​​​​​​​DGS tapu kadastro puanları 2020 ne biçimde ortaya konmaktadır, tapu kadastro DGS puanları 2020 tablosunda yer alan puanlar üzerinden bakıldığında tapu kadastro bölümüne en düşük ve en yüksek taban puan ile alan üniversiteler hangi üniversitelerdir, DGS tapu kadastro taban puanlar 2020 kaçlara denk gelmektedir sorularının cevaplarını ve DGS tapu kadastro taban puanları 2020 listesine ait tabloyu yazımızda bulabilirsiniz.

Ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi tarafından uygulamaya koyulan merkezi sınavların birçoğunun alınan puanlar ile yerleştirmesi bulunmaktadır ve yine ÖSYM’ce yapılan bu yerleştirmelerde bölümler belli puanlarda kalırlar. Bu kalınan puanlar da ÖSYM’nin yine her yıl hazırladığı tercih kılavuzlarında ilgili bölümün taban puanı olarak adaylara yol göstermek maksadıyla yer alır.

Burada açıkladığımız metot ile 2019 yerleştirmeleri gerçekleştikten sonra ortaya çıkan puanlar üzerinden derlenen DGS tapu kadastro taban puanları 2020 listesi aşağıdaki gibidir. Tapu kadastro DGS puanları 2020 içinde yer alan en düşük ve en yüksek taban puan ile kapatan üniversiteler de tablonun en altında ve en üstünde yer alan üniversitelerdir.

DGS TAPU KADASTRO BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ/Tapu Kadastro Yüksekokulu/Tapu Kadastro EA 5 5 251,85111 264,55024

Türkiye’de bulunan tüm üniversiteler ve bölümleri, tapu kadastro bölümü, dikey geçiş sınavı ve bunlar gibi merkezi sınavlar ve yerleştirmeler ile ilgili aklınıza gelebilecek tüm konularda merak ettiklerinizi sorabileceğiniz deneyimli yöneticilerin bulunduğu forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Sitemize gelen ziyaretçiler için derlediğimiz içerikteki DGS tapu kadastro taban puanları 2020 tablosu ÖSYM’ye ait resmi web sitesindeki kılavuzlardan, dosyalardan toparlanmıştır. Yapılabilecek bir değişiklikte bunu duyuracak olan kurum ÖSYM’dir ve onun yapacağı duyuru o andan itibaren geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.