kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Önlisans İlahiyat 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

​​​​​​​2 yıllık ilahiyat taban puanları 2020 hangi şekilde belirlenmektedir, ilahiyat 2020 taban puanları nedir, 2020 ilahiyat puanları en yüksek ve en düşük kaç taban puanda kalmıştır, ilahiyat 2020 başarı sıralamaları ne durumdadır, 2020 ilahiyat sıralama sayıları belli oldu mu, ilahiyat sıralaması en düşük kaçlardadır gibi soruların cevaplarına ve ilahiyat taban puanları tablosuna yazımızın içinden erişebilirsiniz.

A+
A-

2019 YKS ile ilgili serüven merkezi yerleştirmelerin de yapılmasıyla sonlandı gibi. Ek yerleştirmeler dışında şu an pek de bir şey kalmadı ve puanlar da belli oldu. Yerleştirmelerde ortaya çıkan puanlar da bir sonraki tercih döneminde YKS kılavuzunda taban puanları olarak yerini alacak. Yani 2019 YKS yerleştirmelerinde ortaya çıkan taban puanlar ve başarı sıralamaları 2020 YKS tercih kılavuzunda ÖSYM tarafından bilgi vermek amacıyla yerini bulacak. Biz de tercihiniyap editörleri olarak o kılavuz yayımlanmadan önceki süreçte aşağı yukarı ne kadar sıralamaya ve puana ihtiyacınız olduğuna dair fikir oluşturmanız için sizlere bölümlerin taban puanları ve başarı sıralamaları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz. Kamu Haber

ÖNLİSANS İLAHİYAT 2020 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

İlahiyat bölümü 2 yıllık öğrenim süresi olan bir önlisans programıdır ve tüm 2 yıllık programlar gibi TYT puan türü ile tercih edilebilmektedir. Bunun dışında ilahiyat sıralama değerleri henüz YÖK veya ÖSYM tarafından yayımlanmadığı için yazımıza tahmini bir şeyler eklemedik. Bu rakamlar net bir biçimde belli olduğunda ilahiyat başarı sıralamaları listelerimize eklenecektir.

2020 ilahiyat puanları değerlendirmesine baktığımızda en düşük taban puan ile yerleştirme 166,55490 puan ile yapılmıştır. 2 yıllık ilahiyat taban puanları içindeki en yüksek taban puan ile yerleştirme ise 206,47602 puan ile yapılmıştır. Bunların dışında kalan ve ülkemizdeki eğitim sistemi ile paralel öğrenimi verilen tüm ilahiyat bölümlerine ait 2020 önlisans ilahiyat taban puanları ve başarı sıralamaları listesini aşağıda bulabilirsiniz. YKS hakkında da merak ettikleriniz veya kafanıza takılanlar var ise forum sayfalarımıza gelerek sorabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

İLAHİYAT BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ   İlahiyat (Açıköğretim) AÖ-Ücretli 1.475.078 206,47602
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ   İlahiyat (Açıköğretim) AÖ-Ücretli
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ   İlahiyat (Açıköğretim) AÖ-Ücretli

*Yukarıda yer alan veriler, rakamlar, ilahiyat 2020 taban puanları vs. ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi tarafından hazırlanmış olan kılavuzdan ve ÖSYM’ye ait resmi internet sitesinden derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacağı için kurumun sitesini zaman zaman ziyaret ediniz.

YKS ile tercih edilebilecek tüm 2 yıllık programların taban puanları için:

► YKS İLE TERCİH EDİLEBİLECEK 2 YILLIK PROGRAMLARIN TABAN PUANLARI

Puanların belli olmasını sağlayan 2019 YKS yerleştirmelerine dair genel sayısal verileri incelemek için:

► 2019 YKS YERLEŞTİRMELERİ SAYISAL VERİLERİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.